Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Sam si sebi najbolje objašnjenje Šime.
Zdrava energija Marsa je takmičarska, pobednička, zdrava, borbena i ne odaje frustriranost.
Meni je na primer Mars u Ovnu u 5. kući, pa razmisli dobro kako koji Mars deluje.
Vidiš kako ne znaš, sad će čika Šime da ti objasni, tamo gdje je Mars, zavisno od koje kuće tamo čovjek troši najviše energije...Ne predstavlja Mars samo probleme, Mars je energija, seks, akcija..
Meni ti zvučiš malo isfrustrirano, jer svodiš stvar sad na lično...: ))

Vidiš kako ne znaš, sad će čika Šime da ti objasni, tamo gdje je Mars, zavisno od koje kuće tamo čovjek troši najviše energije...Ne predstavlja Mars samo probleme, Mars je energija, seks, akcija..
Meni ti zvučiš malo isfrustrirano, jer svodiš stvar sad na lično...: ))

Baš naprotiv.
Ja sam odavno izrasla iz ličnog i nemam problem da se suočim ni sa dobrim ni lošim, niti guram ono što je astrološki loše pod dobro zato da bi mi bilo lakše.
Tome me je i život već puno puta naučio a i spremnost da slušam i učim od drugih kao i da čitam dobru literaturu.
Sada da te pitam kada si sa tim svojim prepotentnim Marsom poslednji put imao seks, šta ćeš reći a da ne slažeš ili ne izbaciš iz sebe još jednu frustraciju?
Ja baš i ne ličim frustrirano, više umem da delujem arogantno, a to dugujem Suncu na ASC.

Baš naprotiv.
Ja sam odavno izrasla iz ličnog i nemam problem da se suočim ni sa dobrim ni lošim, niti guram ono što je astrološki loše pod dobro zato da bi mi bilo lakše.
Tome me je i život već puno puta naučio a i spremnost da slušam i učim od drugih kao i da čitam dobru literaturu.
Sada da te pitam kada si sa tim svojim prepotentnim Marsom poslednji put imao seks, šta ćeš reći a da ne slažeš ili ne izbaciš iz sebe još jednu frustraciju?
Ja baš i ne ličim frustrirano, više umem da delujem arogantno, a to dugujem Suncu na ASC.
Ti si jako isfrustrirana...a ti misli o sebi kako hoćeš...ovdje mi ne izgledaš relaksirano..
Inače, nwdostatak orgazma ne izaziva nikakve frustracije, već naprotiv...smiruje...pokušaj, pa reci razliku pre i posle...

Ti si jako isfrustrirana...a ti misli o sebi kako hoćeš...ovdje mi ne izgledaš relaksirano..
Inače, nwdostatak orgazma ne izaziva nikakve frustracije, već naprotiv...smiruje...pokušaj, pa reci razliku pre i posle...

Pitah te nešto, direktno i nedvosmisleno.
Odgovori barem sebi ako te je blam pred svima, pa možda više nećeš biti u zabludi.

Što se astrologije tiče, ti si tek zagrebao, potrebne su ti godine izučavanja da bi mogao da imaš bilo kakvo kritičko mišljenje, jer nemaš iz čega da ga izvučeš još uvek.

Brale, nisam ja nikakav Kazanova, niti sam se ikad hvakio ovuda da menjam žene i da se seksam ludački...
Više volim da flertujem...
Taj Mars u Lavu sam spominjao u sasvim drugom kontekstu...
Ne mogu da legnem sa svakim, pokušao pre, i odmah krenem da maštam, kako pravim djecu i tako to...maštam zbog ovih Ribetina na asc, ako ćemo vjerovati astrologiji, ili sam genetski takav...nebitno to sad..

Mars u vagi je u izgonu al sustinski znaci nacin na koji osoba djela il kanalise energiju ako je u vagi dace da osoba uvijek cuva energiju i djela za priroritete u zivotu koji bi joj posledicno donijeli neku korist jel je u vagi slicno bi djelovao i mars u djevici jedan dosta razuman mars s obzirom da je mars nerazumna nagonska planeta tako da nije toliko los mars u vagi za zivot generalno pojednicu na licnom planu moze stvorit vise problema u toj socijalnoj sferi mnogo bolje djeluje jedan strateski mars koji nema velike zalihe snage sirove al osoba ga moze koristiti pametno

npr mars u raku koji je astroloski slab dao je nevidjen broj velikih sportista npr felps messi zidan nadal to su sve legende sportske svi oni imaju marsa u raku npr a to se uzima za najslabiji mars tako da jedno je kako planeta djeluje na personalnom a sasvim drugo kako djeluje na profesionalnom planu npr mars u vagi moze dati osobu koja bi se sjajno pokazala npr u plesu nekoj akrobatici il strategiji gdje se trazi npr energija mars plus kreativni izraz venera itd

al npr ono gdje mars u vagi moze stvorit problem je u licnim odnosima sa ljudima iz privtnog zivota npr osoba nece imati neki elan nece imati inicjativu u druzenju sa nekim osoba ili u vezama zato sto npr takva osoba ima priroritet da tu energiju koju ima a nije prevelika ako ima marsa u vagi cuva za neki prioritet npr posao neki plan za buducnost mora imati jel vaga uvijek ima plan.Mars u vagi dace i manju kolicnu ega u osobi vaga smanjuje ego u covjeku kao i znak ribe uglavnom jedan sasvim pristojan mars u vagi

Pravilo je neko suprotni znak pa npr ako je venera egzalirirana u ribi onda je astrolosko pravilo da ce u padu ta venera biti u znaku suprotnom od znaka u kojem je egzalitrana znaci to bi bila djevica jel je suprotni znak ribi al to ne mora da znaci da je to najgora pozicija za jednu veneru npr isto vazi i za marsa npr ako je mars egzaltiran u jarcu onda je u padu znaku raka i sto opet ne znaci da je to najgora pozicija za planetu mars znak raka,jel suprotni znak ne znaci da je to znak koji ima najmanje slicnosti sa znakom koji je suprotan npr mars ako je u padu u raku, rak svakako nije znak koji je najvise razlicit znaku jarca nego on jednostavno kao vrlinu ima nesto sto predstvalja najvecu manu jarca nadopunuje ga isto vazi i za mars u ovnu ako se tu najbolje osjeca mars onda ce se taj mars najgore osjecati u znaku koji je najvise razlicit ovnu a ne koji je suprotan ok suprotna je vaga al znak koji je najvise razlicit ovnu je upravo znak ribe to su i 2 znaka koja su mozda najrazlicitija u citavom natalu 2 svijeta bez ikakvih dodirnih tacaka neptun u ovnu il npr mars u ribi to ej nonsens uzas

Back