Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Volim ja i teretanu al dok ne dodjem sebi od prelezane korone, streljana je sasvim dobar izborMeni teretana, doduše ja sam dupli Strelac.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim ja i teretanu al dok ne dodjem sebi od prelezane korone, streljana je sasvim dobar izborMeni teretana, doduše ja sam dupli Strelac.![]()
Vidiš kako ne znaš, sad će čika Šime da ti objasni, tamo gdje je Mars, zavisno od koje kuće tamo čovjek troši najviše energije...Ne predstavlja Mars samo probleme, Mars je energija, seks, akcija..Sam si sebi najbolje objašnjenje Šime.
Zdrava energija Marsa je takmičarska, pobednička, zdrava, borbena i ne odaje frustriranost.
Meni je na primer Mars u Ovnu u 5. kući, pa razmisli dobro kako koji Mars deluje.
Vidiš kako ne znaš, sad će čika Šime da ti objasni, tamo gdje je Mars, zavisno od koje kuće tamo čovjek troši najviše energije...Ne predstavlja Mars samo probleme, Mars je energija, seks, akcija..
Meni ti zvučiš malo isfrustrirano, jer svodiš stvar sad na lično...: ))
Ti si jako isfrustrirana...a ti misli o sebi kako hoćeš...ovdje mi ne izgledaš relaksirano..Baš naprotiv.
Ja sam odavno izrasla iz ličnog i nemam problem da se suočim ni sa dobrim ni lošim, niti guram ono što je astrološki loše pod dobro zato da bi mi bilo lakše.
Tome me je i život već puno puta naučio a i spremnost da slušam i učim od drugih kao i da čitam dobru literaturu.
Sada da te pitam kada si sa tim svojim prepotentnim Marsom poslednji put imao seks, šta ćeš reći a da ne slažeš ili ne izbaciš iz sebe još jednu frustraciju?
Ja baš i ne ličim frustrirano, više umem da delujem arogantno, a to dugujem Suncu na ASC.
Ti si jako isfrustrirana...a ti misli o sebi kako hoćeš...ovdje mi ne izgledaš relaksirano..
Inače, nwdostatak orgazma ne izaziva nikakve frustracije, već naprotiv...smiruje...pokušaj, pa reci razliku pre i posle...
Što bi tih ja odgovarao.. ??Pitah te nešto, direktno i nedvosmisleno.
Odgovori barem sebi ako te je blam pred svima, pa možda više nećeš biti u zabludi.
šta predstavalja mars u vagi, hvala :*
pa neka skola za dizajn, smer eksterijerJedna pitalica za razmisljanje
Koji aspekti i znaci daju
"dizajnera eksterijera"?
dobro zezaj mepa neka skola za dizajn, smer eksterijer![]()