Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Ne kaze se zeljezo nego gvozdje. Ako je crevo kroz koje prolazi feces nutritivno hranljivo jedi ga kad ga toliko hvalis.
Ne, nisi zalutala.
Ne, nisi zalutala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako mozemo da razlikujemo posao i zanimanje kada gledamo natalnu kartu?.....obicno se daje duzi spisak koje to profesije "leze" odredjenom znaku....a kako utvrditi koji je taj na odredjenom slucaju?....II ,VI,X...pa znak,pa podznak..planete....itd.itd..sta je to sto pravi razliku u tome da li ces videti da li je neko mesar ili hirurg...ne znam da li sam dobro objasnila sta sam htela da pitam
Pogledajte prilog 259345
Види разговор нагомилан око овог поста:htela sam nekome da pomognem u izboru fakulteta posto je u dilemi...mislim da bi izbor ekonomije bio 100% greska.
mozda ja gresim....
Šta u tranzitima, u solarnom, može da ukaže na iznenadnu promenu mesta boravka? Ne zemlje, već grada. I da li simbolika, takođe odgovara gradu, u koji se preseljavamo? Generalno, sada samo za preseljenje me najviše interesuje... Jel to tranzit Saturna preko cetvrte kuce, kao mesta prvog doma? Po logici stvari, mora biti nešto upleten i Uran, ne? Kao ta iznenadnost. Čitam na netu, kao da je svako parno mesto, mesto nekog našeg življenja, kao ta četvrta jelte (prvi dom), šesto (drugo), osmo (treće) i tako redom...Šta mora da da, tu trešnjicu na vrhu tortice, po tranzitima na primer, da se to dobije na realizaciji i materijalizaciji ideje? Ili neki Jupiterovi tranziti. Svi pišu različito. Šta mislite, odnosno šta se Vama pokazalo kao tačno/tačnim?![]()
nije mi poznato ovo što si pročitala, pomeranje redosleda kuća. takođe mi je glupost kada neko brak gleda kroz 9 kuću, mislim na drugi, ili drugo dete kroz 7... bezveze.
meni uran tranzitira kroz 4 kuću već neko vreme, tu je preseljenje izvesno, ali 4 kuća nije samo mesto boravka. to za grad ne znam kako bi gledala, kod mene nije bio slučaj toliko drastične promene.. mada trenutno razmišljam i o tome i nadam se da će ovaj uran odraditi nešto po tom pitanju.
inače selila sam se, prvi put jupi na osi 3/4, drugi put sa uranom ista pozicija... uran mora biti umešan, da li kroz tranzit ili aspektom na vladara, uglavnom gledaj to 4 polje i asc, vladare + planete.
u solaru bi takođe trebalo da bude naglašeno ako je bitan događaj... a saturn će teško da donese neku konkretnu promenu, treba mu ubrzanje. pre će biti oteževanje i prolongiranje na polju u kom tranzitira.
7. kuća mi je u vodoliji ali nema planeta, zanima me da li za opis partnera gledam uran u 5.kući iči saturn u 6 kući? ako se ne varam vodolijom vladaju 2 planete. Hvala
Kako su zvezde naklonjene ovog meseca strelcu sa podznakom u devici. Srdačan pozdrav!