Da li je lose ako je vladar VII kuce(mars) na 29 stepenu Strelca u III kuci i pri tome ne gradi nijedan aspekt?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DENTIST:Cini mi se da orbis planeta cesto moze bit veci nego sto se smatra, specijalno kada se posmatraju aspekti planeta u uporednim horoskopima,zar ne?
Kako se ispoljava opozicija meseca u uporednim horoskopima,u Skorpiji i Biku ako se dispozitori nalaze na 15 stepeni udaljeni-mars na 25 Vage a venera 10 Skorpije?
kao kraba:Moze li neko da mi pomogne na ovoj temi u vezi fiksnih zvezda? Pronasla sam dve konjukcije u natalnoj karti pa bih volela da mi neko kaze sta to znaci.
VEGA M 0,03 - MERKUR ORB -0 49 44 I NASHIRA M3,68 - JUPITER ORB -0 2 46
DENTIST:Interesuje me da li je opozicija meseca u uporednom obavezno negativna?
milimail:Kako bi tumacila retrogradnu veneru u jarcu u 12 kuci...
Fantom78:Interesuje me da li je za planete bitniji znak ili kuca!?
Da bih razjasnio nedoumicu postavicu 2 suprotna primera:
1. Prvom coveku je Jupiter u Strelcu (sediste) u trecoj kuci (inace je Jupiter signifikator suprotne 9-te kuce).
2. Drugom coveku je Jupiter u Blizancima (izgon) u 9 kuci (signifikator te kuce)
Drugim recima... Koji od ova dva coveka ce proci bolje u zivotu tj. koga ce ce Jupiter (benefik, sreca) vise pratiti pod uslovom da su slicni aspekti!?
U cemu ce biti sustinska razlika!?

12 kucom?AstroWorld:kojim kucama vlada ta venera?
milimail:12 kucom?
u kvadratu sa uranom
trigonu sa mesecom
trigonu sa plutonom
sextilu sa MCom
na znam kojom kucom vlada..., a i stavila sam znak pitanja!amanzaman:?????? Kako venera u jarcu u 12 kuci vlada 12-om kucom?????
milimail:na znam kojom kucom vlada..., a i stavila sam znak pitanja!
amanzaman:ok, koja kuca ti pocinje u znaku bika, a koja u znaku vage?
 ?Mars je u skorpiji, sto je ujedno i podznak.Hvala!Dina81:Mene zanima koliko je "lose" kad se 6 planeta nadje u jednoj kuci ? Preciznije venera, mars, pluton,merkur, sunce i mesec u 8 kuci?

josjednom:Sta bi trebalo da znaci sunce,venera konjukcija u vodoliji 7 kuca,u opoziciji sa ascedentom i to u muskom horoskopu
Ribetina:Koliko su zli kvadrati Marsa s Venerom, Saturnom i Plutonom?Mars je u skorpiji, sto je ujedno i podznak.Hvala!