dess
Poznat
- Poruka
 - 7.252

he,interesuje me shta kog vraga znachi kad si dupli ovan u horoskopu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene interesuje sta znači mjesec u raku, inače sam Lav u poznaku Bik.
Unaprijed hvala

DA LI POSTOJI REIRKARNACIJA, ako postoji, kako se može doći do tih informacija i ko se bavi proučavanjem,HVALA!
Ajde više ne lupaj.Otkad je Lav podznak Bik emotivna osoba bez obzira na Mesec u Raku.Ta osoba najviše na svetu voli SEBE.

Mozda bulaznim
 recite.Kako se tumaci drugi, treci brak...pa nadalje po nat. horoskopu...da li se uvek gleda sedma kuca ili..isto tako kako se gleda u nata.drugo dete na primer, na sta posebno treba obratiti paznju kada su ove stvari u pitanju, dosta ljudi me pita za ovo a ja nemam pojma kako da protumacim i sve se vrtim oko 7 i 5 a dalje..magla...malo mi je ova oblast nejasna pa ako neko zna neka odgovori i malko razjasni..
pozz..
Mesec u Raku, posebno ranjiv i emotivan, plus ako je znak/podznak Lav, sto ne bi bila ljubav prema deci?

Da ali u zenskom horoskopu bi ja pre rekla da sunce oznacava oca, a mars muskarca, u nekim horoskopima se lepo vidi kvadrat marsa i suncee, stije u realnosti-svadja ili bolje reci nesvidjanje mladica ocu devojke.Moje razmisljanje- ne znaci da je tacno.
Mene interesuje kako gledate na 0 stepen? Jedna moja drugarica ima Veneru na 0 Ovna. Ne znam kako da gledam na to... Jer nije isto Venera u Ribama i Venera u Ovnu...
Ja mislim da ima osobine oba znaka, tj mislim da je nemoguce da se ne oseca upliv energije riba.

Ja znam samo da na kraju kuce ili kraju znaka (poslednjih 5 stepeni) moze da se oseca u sledecoj/sledecem, a ne znam za pocetak...ta Venera je definitivno ovnovska ako se gledaju stepeni, hehe
Kod mene je npr. Mesec na 1* Skorpije i skroz ga osecam, nista nemam od Meseca u Vagi....tako da, ko zna![]()

... kao, Ovan, pionir u svemu, i sl. ... tom logikom.