DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.065
DaAko auto ide u delove sta se radi skidaju tablice i odjavljuje jel?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaAko auto ide u delove sta se radi skidaju tablice i odjavljuje jel?
A ko ti prodaje auto, vlasnik ili opunomoćeno lice?
Kod notara postoji kupoprodajni ugovor gde se upisuje ime vlasnika a posebno se upisuju podaci opunomocenog lica.
Svejedno moraš kod notara da napraviš tj overiš kupoprodajni ugovor. Zašto? Pa tako je sns osmislio da pljačka građane i niko se ne buni već 13 godina.
Delimicno tacno, zato sto to vazi u slucaju kada se vozilo registruje na druge tablice, inace bas njih briga da vracaju neke tablice iz druge opstine.Evo vam iz prve ruke oko vraćanja tablica.
Iz Beograda si, kupiš auto u Nišu sa Niškim tablicama.
Ne mora prodavac da odjavi tablice, kupac iz Beograda može sup-u da vrati te tablice i saobraćajnu a oni će po službenoj dužnosti da vrate tablice u Niš.
Delimicno tacno, zato sto to vazi u slucaju kada se vozilo registruje na druge tablice, inace bas njih briga da vracaju neke tablice iz druge opstine.
Kao sto sam i rekao to je samo u slucaju kada se menjaju tablice i nista drugo.Ako sam rekao iz prve ruke znači da je tako kao što kažem.
Uzeo auto sa tablicama iz drugog grada, dovezao auto ispred mupa, skinuo, sa tablicama, ugovornom, plaćenim prenosom i uplatno za tablice, nalepnicu i saobraćajnu, otišao na šalter, predao sve na uvid, uzeli tablice i dali mi nove za moj grad.
Toliko.