Pitanja i odgovori

Razbijena soferka - bar 200e.
Izgreban 400-500.
Servis menjaca, mali servis i zamena lanca minimum 1000e.
To je ono sto se vidi na prvi pogled.
Uz to zute diode u farovima svedoce o velikoj kilometrazi. Ti motori se nisu najsjajnije pokazali, imaju problem sa lezajevima radilice i jos svasta nesto. Pumpa visokog pritiska zna da se kruni, pa nastradaju i dizne.
Lep auto, ali nije neki kvalitet.

Dobar je F10 ja sam ga volio samo ne sa previše km ..Sad je mator i opasan za uzet ali se vozis bas dobro u njemu a i potrošnja je top sa obzirom na KS .. ovaj B47 2,0d motor od 190ks je dosta bolji ,on bi mogao proći da ne živim u zemlji koja te kažnjava kad pomisliš na dizel

Poslednja izmena:
Koliko sad vidim, na ovom f10 su izgleda i ispucali farovi, tako da su i oni zreli za remont ukljucujuci zamenu led dioda. Dodaj jos 400e na onu prvu racunicu. Eto ti oko 2000e ulaganja u startu. Sa 8750 eto njega na 11000, a nisi ni poceo da vozis. Plus mu ne bi skodilo i jedno poliranje i dubinsko, a sigurno moze jos nesto da se nadje.

Eto kada sam ja pisao o tome da u bmw moraš odmah da sručiš 2-3000 evra da bi se vozio bacali ste drvlje, kamenje i kletve naročito onaj pljuvač dule kome je danas puno dvorište korejskih polovnjaka.

Ja povremeno vozim i održavam taj xdrive 180ks i auto me oduševio jedino što je trojka baš mala unutra. Jednom kada uložiš u pristojan auto miran si 150-200 kkm gde puno uštediš na gorivu. Opet nije za grad jbg.

Peticu ovu sa 240 ks xdrive ima komšija novu kupio cela je oguljena non stop kao krompir a dosta toga je od aluminijuma pa je preskupa za održavanje (limariju) i auto je ogroman za grad. Nigde ne možeš da skreneš ni da se parkiraš ko čovek i stalno sečeš gume jer je beograd baš neuredan grad. Ono što je najluđe ako si pola metra od nekog auta sam auto ti ne dozvoljava da kreneš do samog branika drugog auta. Senzor registruje prepreku i auto neće da ide. Dakle nema umuvavanja.

Recimo dvoja vrata tanka linija 600 evra peglanje i farbanje i to da se udaraš od sreće. Jako visoku koncentraciju traži za vožnju po gradu i menj je to baš opterećujuće.

Ali zato kada je ubaciš u sport mod ko da si uzjahao raketu! :hahaha1:

Poslednja izmena:
Eto kada sam ja pisao o tome da u bmw moraš odmah da sručiš 2-3000 evra da bi se vozio bacali ste drvlje, kamenje i kletve naročito onaj pljuvač dule kome je danas puno dvorište korejskih polovnjaka.

Ja povremeno vozim i održavam taj xdrive 180ks i auto me oduševio jedino što je trojka baš mala unutra. Jednom kada uložiš u pristojan auto miran si 150-200 kkm gde puno uštediš na gorivu. Opet nije za grad jbg.

Peticu ovu sa 240 ks xdrive ima komšija novu kupio cela je oguljena non stop kao krompir a dosta toga je od aluminijuma pa je preskupa za održavanje (limariju) i auto je ogroman za grad. Nigde ne možeš da skreneš ni da se parkiraš ko čovek i stalno sečeš gume jer je beograd baš neuredan grad. Ono što je najluđe ako si pola metra od nekog auta sam auto ti ne dozvoljava da kreneš do samog branika drugog auta. Senzor registruje prepreku i auto neće da ide. Dakle nema umuvavanja.

Recimo dvoja vrata tanka linija 600 evra peglanje i farbanje i to da se udaraš od sreće.
Mene sminka uopste ne zanima, zabole me za ogrebotine ne patim vise za tim i nerviram se 2 minuta

Ma ubijaj ti slobodno cenu u srbiji nemaš predstavu šta sve "donosi" bmw sa velikom km i neosržavan jer to kod nas kupuje uglavnom gola sirotinja puna kompleksa.

Ono što prosečnog balkanca zanima može dosta dece i stvari da se nagura :mrgreen: meni 190 cm je konkretno mali auto komotniji mi je i20 za vožnju. Petica mi je taman.

IMG_20250106_111732.jpg

Ovaj konkretno je bio taksi 5 godina u inostranstvu i prešao je 260kkm. Došao je udaran sređivan loše nijedna linija se ne gađa hauba krilo, far nije naštelovan bio to sve govori koji nivo ciganije, izgrebane potrošene šoferke, pred veliki servis motora i menjača, komplet potrošenih kočnica itd. Sručeno je odmah 3.000 evra.

Poslednja izmena:
Ma ubijaj ti slobodno cenu u srbiji nemaš predstavu šta sve "donosi" bmw sa velikom km i neosržavan jer to kod nas kupuje uglavnom gola sirotinja puna kompleksa.

Ono što prosečnog balkanca zanima može dosta dece i stvari da se nagura :mrgreen: meni 190 cm je konkretno mali auto komotniji mi je i20 za vožnju. Petica mi je taman.

Pogledajte prilog 1667581
Ovaj konkretno je bio taksi 5 godina u inostranstvu i prešao je 260kkm. Došao je udaran sređivan loše nijedna linija se ne gađa hauba krilo, far nije naštelovan bio to sve govori koji nivo ciganije, izgrebane potrošene šoferke, pred veliki servis motora i menjača, komplet potrošenih kočnica itd. Sručeno je odmah 3.000 evra.
Ako se ne varam ovo je 5 Grand Tourer nije obican karavan.

Back