Pitanja i odgovori

Počni da proizvodiš antifriz nema ti druge :mrgreen:

Ethylene-glycol-3D-vdW.png

https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/Etilen_glikol

@Dule 021 ..Da razbijemo mit ..Koliko košta u Srbiji da ti neko napravi kabinu u pravoj koži ?( Komlet sa vratima volanom sedištima)
.Dobio sam par ponuda iz Bosne i nijedna nije ni blizu ovog kod koga radim ..Da ne ulazim u to što su sve to neprovjerieni majstori ..

Jedino sto mogu da ti odgovorim je da ne znam.
Nisam nikad radio komplet enterijer i jedino sam radio volan i bok sedista i tu je cena za volan 40€ a bok sedista je nekad bio 30 a sad ide i do 50€ u zavisnosti od auta.Cak i evo razmisljam koliko sam ja uopste tih volana radio i mislim da se radi o 4 mozda 5 volana sve ukupno do sad a tih bokova sedista je bilo jedno 3 i to samo na Mercedesu B i na jednoj Corsi D u Cosmo opremi. Skaj iliti eko koza i pukne na tim najopterecenijim delovima.
S obzirom na cifru od preko 1000 mislim da je odlican skor.

Od nedavno jedna od vrata se otvaraju ko praćka. Nema ono kao da na pola malo uspore i zaglave se. Šta se tu izdešavalo, jel nešto puklo ili je moguće da se otkačilo ?
Koliko je komplikovano za popravku, da li mora majstor ?

Imas majstore koji mogu da provere da li je dihtung glave a ti sam mozes da probas da promenis cep na posudi antifriza pa da vidis da li je do njega.
@OnaMarge
Moraces da skines tapacirung vrata i tek onda da promenis granicnik. Koliko znam tako je kod svih automobila jer menjao sam ih nekoliko puta i tapacirung je morao da se skine. E sad nisam menjao na Multipli ali verovatno je isto.

Back