Pitanja i odgovori

Da, zaboravih. Diskovi i plocice su Textar. Imali Brembo ali samo za jednu osovinu. Pa da ne bi bilo razlicito, za obe uzex Textar. Po internetu nesto malo gledah, svrstavaju ih u sam vrh.

Od ostalih stvari, filteri su Meyle kao i lager tockova.
Donje prednje jabucice SKF. I one za cudo vec 5-6god odradile odlicno posao. Prethodne kupljene, ubi me ne secam se koja firma bila, jedva godinu dana izdrzale.
Ulje Total 5SW30 a zadnji stabilizator Febi. Njega vec 6-7 godina imamo pozadi i ok je je sasvim. Nije kao na Valeo kada prvi put kupih, izdrzao 6-7 meseci i pukla ona plastika oko srafa.

Dalje sta majstor vidi oko gumica i tih sitnica, neka menja.

Pod zaboravih, misleh da napisem za diskove, al' odose prsti po tastaturi. ;)

Hvala jos jednom. :ok:

Dodatno se osiguraju uz klasično osiguranje nije velika premija to valja imati ako se često ide izvan grada zimi, zna svašta da otpadne sa kamiona i automobila. Često mi nešto lupne isključivo kroz bosnu zimi jer bacaju puno rizle.

Sume su sasvim ok pokrivaju šoferku i ugradnju. E sad to je premija i ne možeš dva puta da razbiješ šoferku u godinu dana mislim.

Drugar je menjao prednju a onda mu neko bacio sneg sa krova na zadnju pa je plakao.

Radiće svaka samo dal može ventilator da stane? Ima i bez vent ali su slabije.

Sad pitao jednog na KP, kaže ako je H1, može. E sad pod koju foru ne znam. Ovde mi drugar na drugom autu to pokušavao ali nije uspeo ali ovaj tvrdi da može. Tako da verovatno ima više iskustva.

Smučili mi se kablovi. Ima da poklonim nekom ceo set sa sijalicama za bi xenon.

Hella (company) - Wikipedia

Today Hella has six different production manufacturers in Germany, which are located in Lippstadt, Bremen, Recklinghausen, Hamm (Bockum-Hövel), Nellingen, and Wembach.

Hella se pravi u Deutschland.

Update za farove i led.

Far koji imam u autu je ipak budzen.

Naručio sam fabričke ksenon farove koji imaju balast prikačan na njih i ide dzek na dzek.

Uz to sam naručio i ceo paket instalacije za prskalice. (lajsne ispod fara sa otvorom, prskalice, creva, pumpu, posudu).

Rešavam se aftermarket balasta i glupih suvišnih kablova.

U projektoru će ostati beli xenon a druga sijalica će biti led.

Na tehnički mi neće praviti više problem.

Informacija je ako se kombinuje bela svetlost za xenon i led, neće da vas diraju na tehničkom.

Plava i neke druge boje koje nisu bela ili žuta, neće da vas puste.

Sa starog fara ću prepakovati angel eyes i to mu je to.

Ostatak ću verovatno ili pokloniti ili prodati.

Teh pregled snimaju kamerama i na njima se vidi led svetlo koje treperi pa nećeš proći sigurno.

Da vas nebi vraćali dovoljno je da upalite kameru na mobilnom i pregledate sve sijalice na vozilu. Ako nešto treperi to je led i padate teh pregled.

Back