DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.177
Ukljucis i probas nocu, mozda je automatika u pitanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E svasta, pa moguce je.E, u tome je zezancija. Pored otvora u rezervoaru nema otvor za sipanje ADblue. Zato sam pretpostavio da li je mozda u onoj "kesi", koja se menja.
A pa nema to otvor, rezervoar se puni na dizaliciE, u tome je zezancija. Pored otvora u rezervoaru nema otvor za sipanje ADblue. Zato sam pretpostavio da li je mozda u onoj "kesi", koja se menja.
DP filter ima sigurno sem ako nije izvadjen, jer svi ti dizelasi ga imaju od 2007 pa nadalje a EGR od 1998.
Slabiji motori emituju manje izduvnih gasova tj u normi euro 4. Stani iza nekog golfa 1.9 150 ks udaviš se.Introduced in 2006, BlueMotion refers to a series of technologies fitted to Volkswagen cars to improve fuel efficiency, and reduce emissions. By making changes to vehicles’ engines, gearboxes, tyres and aerodynamics, VW engineers were able to bring about significant reductions in fuel efficiency, while also lessening the levels of pollutants emitted by their cars.
Ok i kako su onda mislili da smanje zagadjenje i da bude euro 4 ili euro 5 bez DPF?
Meni je neverovatno da Scenic 2011 nema DPF, to je radjeno izgleda za Tunguziju.Zavisi od tržišta isti auto je kada sam kupovao bio euro 4 i euro 5 razmak pola godine pa daju akciju kao popust pa te prevare za boju opljačkaju bla bla bla