MORSKA VILA
Primećen član
- Poruka
- 646
Opet mi se desilo, stala elektronska tabla i volan postao tezak za manervisanje, otvorih i zatvorih vrata na brzinu i ono se povrati. Nesto definitivno ima veze sa vratima, bravom ali mi opet nije jasno kako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Elektro servo je samo asistencija pri parkiranju inace volan je hidraulicni.Evo citam da citroeni imaju elektricni servo tako da cu to prvo da proverim
Nadji nekog dobrog i postenog moze da bude i sitnica.Znaci da ga vodim kod elektricara?

Hoce da se stegne ulje ako je zahladnelo, ja sam drzao auto jedno vreme napolju ali bili jaci mrazevi tada posle sam prebacio u garazu i nema nikakvih problema a i planiram ulje da zamenim kad tad., svakako proveri nivo ulja u menjacu, posebno na semeringu vidi da negde ne curi mozda.Zadnjih pet sest dana mucim se sa menjacem jedno prvih minut kad krenem. Bas bude tvrd i tesko prebacujem u brzine posebno u trecu. E kad se malo provozam ono se vrati kako je bilo. Drug mi rece da kad ga upalim jedno minut u mestu verglam dok se da kazem razradi sto pomogne ali opet nije mi jasno otkud sad ovakvo ponasanje menjaca. Da ne fali ulja?
Zameni ulje pomaže a nije ni skupo ide oko 2lZadnjih pet sest dana mucim se sa menjacem jedno prvih minut kad krenem. Bas bude tvrd i tesko prebacujem u brzine posebno u trecu. E kad se malo provozam ono se vrati kako je bilo. Drug mi rece da kad ga upalim jedno minut u mestu verglam dok se da kazem razradi sto pomogne ali opet nije mi jasno otkud sad ovakvo ponasanje menjaca. Da ne fali ulja?

Nema to C3, sad sam gledao.Imaš nacrtano na brzinomeru klasičnog cajgera kada je min za promenu brzine 4 i 5 brzina kao dve crtice u drugoj boji verujem da c3 ima neki znakić koji se pojavi?