Pitanja i odgovori

Ja mislio pukla ova bela lulica pa mora nova pumpa aaahahaha al su se dosetili lopovi a treba samo ovaj zeleni seger osigurač da kupi koji je klik fazon. Možda je i crevo puklo ali pre samo osigurač. Ugl to se budži.

A troši kada curi isparava. Ja sam to imao posle nekog vremena od čišćenja dizni. Nisu stegli kako treba. Smrdelo mi u kabini jedno 3-4 meseca pukne mi film dignem haubu i dotegnem glinericom :lol: a mogo sam da se zapalim.

Ja mislio pukla ova bela lulica pa mora nova pumpa aaahahaha al su se dosetili lopovi a treba samo ovaj zeleni seger osigurač da kupi koji je klik fazon. Možda je i crevo puklo ali pre samo osigurač. Ugl to se budži.

A troši kada curi isparava. Ja sam to imao posle nekog vremena od čišćenja dizni. Nisu stegli kako treba. Smrdelo mi u kabini jedno 3-4 meseca pukne mi film dignem haubu i dotegnem glinericom :lol: a mogo sam da se zapalim.
Može biti i da je kućište puklo ali opet pumpa se obično skida nzn kako je kod tih fracuza može biti da su zalilli sve u plastiku ali čisto sumnjam

A bogami sve u plastici
Screenshot_20230323_010207.jpg

Pozdrav dragi vozaci. Meni je moj autic u zadnje vreme trosio mnogo goriva, tipa ja napunim 20 eura ono se upali lampica posle 50km, a takodje tu je bio i miris benzina u kabini, te ga povedem u servis i evo sta su nasli.
Pogledajte prilog 1314598Crevo je olabavilo ili napuklo sta li i gorivo se izliva van, tako da su mi rekli da moram kupiti novu pumpu i crevo. Dok to ne kupim odradili su alternativno resenje prespojili su valjda ovo crevo direktno na ovo belo, ne znam tacno, samo znam da su zakrpili da se premosti dok se ne kupe delovi. Ocistili su ostatke goriva i sada se miris u kabini ne oseca ali primecujem da opet trosi vise nego bi trebalo uporedjujuci oznake na tabli. Ako je uopste ona elektronska tabla tacna, ona pokazuje ovako. Ako mi kontrolna tabla gde stoji kilometraza pokazuje da sam presla 10km, na elektronskoj mi padne sa 250km (do odlaska na pumpu i narednog punjenja) na 220km. Ako sam presla 10km valjda bi ovamo trebalo da se spusti na 240km. Da li je opet negde curi ili to tako i treba da se prikazuje?
Normalno da trosilo kad ti gorivo izlazilo vani, ja sam kod mene imao problem sa crevom pa sam malo odsekao pri kraju i dotegao dobro i stara selna nije bila dobra i sad nemam problema.A vidim da su ova creva drugacija pri vrhu.

Fotografija je prije nego su ista radili, znaci otvorili ga i slikali. Kako sad izgleda kad su ga "zasili" ne znam ali meni je i dalje potrosnja veca, ne onako kao sto je bilo ali i dalje nije to kako bi trebalo. Nadam se dok ne kupim tu pumpu. Pa rekli su mi pumpu sa kucistem, znaci verovatno je i do kucista problem. Nisu neki prevaranti ne verujem, to je ovlasceni citroen servis, cak su mi dali vremena da kupim polovnu pumpu posto original kosta skoro 500e!

Fotografija je prije nego su ista radili, znaci otvorili ga i slikali. Kako sad izgleda kad su ga "zasili" ne znam ali meni je i dalje potrosnja veca, ne onako kao sto je bilo ali i dalje nije to kako bi trebalo. Nadam se dok ne kupim tu pumpu. Pa rekli su mi pumpu sa kucistem, znaci verovatno je i do kucista problem. Nisu neki prevaranti ne verujem, to je ovlasceni citroen servis, cak su mi dali vremena da kupim polovnu pumpu posto original kosta skoro 500e!
150 evra nova

https://alvadi.rs/rezervni-delovi/c...itroen-c3-i-fc-fn-1-4-i-54kw-petrol-2002-2010

500 evra za pumpu :hahaha: pazi Vilo da te ne varaju bezveze to nisu male pare.

Sam motor pumpe kosta 50€ da se zameni sa godinu dana garancije ali......tebi je spalo povratno crevo.
Pumpa ako radi nema potrebe za zamenom.
Pre ce biti da ti je otisao taj mehanizam za kopcanje na crevu dok je spalo.

Beži od ovlašćenog to su lopovi 500 evra hahaha drumski razbojnici 🤣🤣🤣
Juce, komsija bio za Daciju Duster da radi mali servis u ovlascenom. 2 god. star auto. Ispalo 22000din za ulje i filtere. Posle mu skinuli koju hiljadu jer uracunali i filtere za plin. Ili sta jos tu ide. Covek se zapanjio, kakav bre plin. On nema plin. Ispalo sa istim brojem sasije neko drugo vozilo, koje ima plin, se vodilo. Pa to razresavali, na kraju razresili i umanjili za 3-4000din.

Back