Da, obe su varijabilne. Jedna, nisam siguran, od oko 1100o/min krece do nekih 2-2500o/min, a druga od 2-2500o/min do kraja gasa. Sve iz razloga da se smanji turbo rupa i da od nizeg broja obrtaja vuce kao nenormalan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja radio mali servis sa filterima za ulje i za gorivo i naravno ulje iznelo me nekih 5000 dinara ukupno, za vazduh nisam morao da menjam.Juce, komsija bio za Daciju Duster da radi mali servis u ovlascenom. 2 god. star auto. Ispalo 22000din za ulje i filtere. Posle mu skinuli koju hiljadu jer uracunali i filtere za plin. Ili sta jos tu ide. Covek se zapanjio, kakav bre plin. On nema plin. Ispalo sa istim brojem sasije neko drugo vozilo, koje ima plin, se vodilo. Pa to razresavali, na kraju razresili i umanjili za 3-4000din.
Varijabilna je jedna turbina koja menja ugao krilaca tj geometrijuDa, obe su varijabilne. Jedna, nisam siguran, od oko 1100o/min krece do nekih 2-2500o/min, a druga od 2-2500o/min do kraja gasa. Sve iz razloga da se smanji turbo rupa i da od nizeg broja obrtaja vuce kao nenormalan.
Taj zasnji broj mora biti isti prvi ako se povacava smanjuje se drugi ..te tri sto si postavilia ne mogu na istu felguLjudi, koje dimenzije guma da uzmem, pise tri opcije za moje auto
175/65 r14
185/60 r15
195/50 r16
Ja ne znam koja je razlika koje su bolje za voznju...
Mislim da ste mi vec rekli da je bolje vece tipa 185 nego 175 e sad pojma nemam zasto
Ljudi, koje dimenzije guma da uzmem, pise tri opcije za moje auto
175/65 r14
185/60 r15
195/50 r16
Ja ne znam koja je razlika koje su bolje za voznju...
Mislim da ste mi vec rekli da je bolje vece tipa 185 nego 175 e sad pojma nemam zasto

Pukla je meni na Mercedesu, Fiatu ... zanimljivo da na Ladi nije iako sam nju najviše tovario.Pucaju jedino na fordovima koliko ja znam ali eto i francuzi ubogi
I uvek isto puknu jbt
Nikad mi nisu pucale opruge niti odlazili amortizeri a bogami tovario sam.Pukla je meni na Mercedesu, Fiatu ... zanimljivo da na Ladi nije iako sam nju najviše tovario.
Vozio sam se u takvu crvenu znaci grejanje je sauna.Nisam imao tu. Moja je još bila sa zadnjom vučom, kao na avataru.