Pitanja i odgovori

Problem je takodje sto se sada automobili ne prave da dugo traju ili su previse kompleksni ili preskupi za odrzavanje a najcesce ispadne oba, tako da se i ne isplati da se ulaze i dalje u to.
Gledam cene starijih automobila samo rastu a pogotovo gde su bogate zemlje.

Šta misliš što su naši preprodavci godinama uvozili krševe iz italije? Pa zato što su bile najniže cene. Država sa najnižim prosečnim ličnim dohotkom u proseku za EU ima najraspalije automobile.

Poslednja izmena od moderatora:
To 60tkm je planirano džeparenje koreanaca hehe nema to veze sa reklamacijom jedne žene u čiju čast piše muškarac na internetu. Imaš video gde menjaju taj lanac na 300.000 km ispod komentare da svi menjaju na 150.000 km
Nista ti ubedi ljude da to valja nije ih problem naci ... mozes da zgnes lovu na njima..1000€ ..Pazi država daje 500€ da ga bacis na otpad a ovaj loji fakticni nije presao puno će najverovatnije tamo i završiti..
Screenshot_20230321_175144_Facebook.jpg

Našao sam za 1700 evra kod tebe ispravan i20 crdi 300.000 km ko nov ima original patosnice ko nove. To uvezeš, skineš kilometražu, naštampaš lažnu servisnu, ispoliraš namirišeš i odmah 4000 evra na oglas.

Ovaj ima viši paket opreme sklapanje retrovizora, komande na volanu itd.
Screenshot_2023-03-22-14-30-20-495_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Nema poreza kada je izvoz u pitanju, ponudiš mu 1300 evra ne može da ne uzme, ovde se prodaju ti crdi za 4000 evra.

Malo se plahnu motor i felne sonom kiselinom i auto ko nov. Dubinsko pranje pola sata auto isti kakav je izašao iz fabrike.

Zarada duplo, najveća lova se vrti na tim krševima od par soma. To tamo bukvalno niko neće da kupi.

Nema poreza kada je izvoz u pitanju, ponudiš mu 1300 evra ne može da ne uzme, ovde se prodaju ti crdi za 4000 evra.

Malo se plahnu motor i felne sonom kiselinom i auto ko nov. Dubinsko pranje pola sata auto isti kakav je izašao iz fabrike.

Zarada duplo, najveća lova se vrti na tim krševima od par soma. To tamo bukvalno niko neće da kupi.
Ima porez u svakom autu na danske table u njemu je oko 50% na radna auta 25% od trzisne cene minus troskovi ..Trzisna cena moze biti veca od te koju vidis a može biti i manja

..Ne može to da se proda nigde videćeš kad budeš prodavao ..od Hyundai samo i10 noviji sa malo km i i30 dizel se trazi ..Tuscon onako može ali bolje ces proci sa Qashqai

Pozdrav dragi vozaci. Meni je moj autic u zadnje vreme trosio mnogo goriva, tipa ja napunim 20 eura ono se upali lampica posle 50km, a takodje tu je bio i miris benzina u kabini, te ga povedem u servis i evo sta su nasli.
IMG-a596b39a1f760ffd2cb8f8745170a694-V.jpg
Crevo je olabavilo ili napuklo sta li i gorivo se izliva van, tako da su mi rekli da moram kupiti novu pumpu i crevo. Dok to ne kupim odradili su alternativno resenje prespojili su valjda ovo crevo direktno na ovo belo, ne znam tacno, samo znam da su zakrpili da se premosti dok se ne kupe delovi. Ocistili su ostatke goriva i sada se miris u kabini ne oseca ali primecujem da opet trosi vise nego bi trebalo uporedjujuci oznake na tabli. Ako je uopste ona elektronska tabla tacna, ona pokazuje ovako. Ako mi kontrolna tabla gde stoji kilometraza pokazuje da sam presla 10km, na elektronskoj mi padne sa 250km (do odlaska na pumpu i narednog punjenja) na 220km. Ako sam presla 10km valjda bi ovamo trebalo da se spusti na 240km. Da li je opet negde curi ili to tako i treba da se prikazuje?

Ne dimi, ne trese, ne lupa nista, samo mi se ne poklapa kilometraza i potrosnja i dalje, i pored toga sto su zakrpili. Znaci ovo sto su stavili da premoste nije ok moram sto prije zameniti pumpu?

Poslednja izmena:

Back