Pitanja i odgovori

Krš iz uvoza dakle, menjan je kompletan kočioni sistem sve je bilo dotrajalo na 200.000 km PRAVIH. Ostalo je da se odradi veliki servis khm. Lepo ja pričam da se ne kupuje polovan auto bez 2-3.000 evra za popravke i servis ODMAH po kupovini.
Sto krs to znaci da ima verovatno pravih 200k km a ne pola miliona i vise cim su na redu dosle kocnice.

Nzn da li moze toliko u Srbiji kod mene bi izaslo max 2500€ sa servisom menjaca I svim delovima a govorimo o 50-60€ na sat koliko uzimaju manje garaže.. Tu je posao najveći deo delovi nisu toliko skupi

Ma nista brate gledam ovu nogu da zalecim i druge obaveze ne mogu da se bakcem tim,kad se vratim s voznje odvrnem cep malo se podigne i tad nema curenja ispod,dolijem pomalo,samo sam primetio da duva hladna klima dok ne udje antifriz opet u sistem,jel to mali hladnjak nemam pojma

Ma da....ulazes 2000-3000€ a sad neka nam ovaj majstor u tancine objasni sta se to ulaze pa da vidimo gde odose tolike pare.
Lupeta kao i uvek i laze narod na forumu.
1000 evra kočnice i transmisija, 1000 evra veliki servis plus 500 evra čišćenje dizni egr i dp filtera. To je START ulaganje za bilo koji dizel iz uvoza.

Plivajući zamajac još 600-700-1000 evra :lol:

Ma da....ulazes 2000-3000€ a sad neka nam ovaj majstor u tancine objasni sta se to ulaze pa da vidimo gde odose tolike pare.
Lupeta kao i uvek i laze narod na forumu.
FORD šurenje veliki servis 1000 evra :lol:

1.5 dizel :hahaha:
IMG_20230308_014746.jpg

FORD šurenje veliki servis 1000 evra :lol:

1.5 dizel :hahaha:
Pogledajte prilog 1306740
Pa naravno kad je ovo u ovlascenom servisu.
Kod Gige u supi gde ti ides je to bar 3x manje.
Pogledaj cenu za zupcenje i sve ce ti biti jasno jer to kosta u bilo kojoj drugoj prodavnici oko 100€.
Ali eto mogu i da ti dakzem da je tako ako hoces pa da te opet poklopimo.
Ali ti kacis iz ovlascenog a sam odrzavas kod Gige u sta smo se uverili dok si nas zaebbavao kako mi kod njega odrzavamo kad vidi malog,ti si glavni koji odrzava kod Gige.:hahaha::hahaha::hahaha:
Evo ti pokvareni covece malo da vidis posto ti delovi kostaju.
https://www.mojauto.rs/polovni-delo...00KW-136KS-Set-Zupcastog-Kaisa-NOVO/?cena=low
Ford  zupcenje.jpg

Slucajno vidjeh,mora da me neko zakacio na parkingu. Kako da maknem ovo bez kupovine flomastera ili neceg drugog,ima li neko domace da kazem sredstvo za otklanjanje ogrebotine?Pogledajte prilog 1308888
Uzmi slobodno nitrorazredjivac i nanesi ga na krpu i obrisi to sa farbe belo.
Garantujem da skida i da nece ostetiti farbu na autu a redovno mi se desava da kad spomenem nitro da se svi uplase a ja sam potrosio do sad desetine litara skidajuci raznorazne linije i katran na farbi i nikad jos nisam ostetio boju.

Bmw na 1000 rpm ide 100 kmh šokirao sam se! Eko pro mod.

Prosečna na auto putu je 130 kmh. Potrošnja 6l nafte. Grčke.
I kad ti mi pisemo o potrosnji dizelasa ti pricas kako nemci trose duplo nego sto napisu.
Jel se polako uveravas u prednosti dizelasa?
A da ne pricamo kako to ide u odnosu na tvog plastikanera.
Sve ono sto ulozis u dizelasa ustedis kroz jeftiniju voznju ali utisak koji imas kad das gas je nepreebiv i to moras priznati hteo ne hteo.

I kad ti mi pisemo o potrosnji dizelasa ti pricas kako nemci trose duplo nego sto napisu.
Jel se polako uveravas u prednosti dizelasa?
A da ne pricamo kako to ide u odnosu na tvog plastikanera.
Sve ono sto ulozis u dizelasa ustedis kroz jeftiniju voznju ali utisak koji imas kad das gas je nepreebiv i to moras priznati hteo ne hteo.
Koju jeftiniju vožnju kroz dizelaša :lol: dato je 2500 evra na veliki servis i popravke, u sledećih 10-20.000 km treba da se da još 2000 evra na popravke i održavanje. Troši 6 litara dok moj auto na 130 kmh troši 5,5 litara. Ja kada dam gas auto se ne čuje dok se dizelaš raspada i dimi :D

Dizel nemački krš više troši servisa i delova od goriva :hahaha:

Kako da ne.
Toliko ne valja da ga vozite i dajte pare na odrzavanje.
Ja bih se toga resio odmah da je tako.:hahaha:
Opet si kontradiktoran i ovamo jedno pricas a radis drugacije.
Sto ne kazes nesto na cenu seta za zupcenje koju sam okacio?
39k na tvom spisku a ja ga nasao za malo jace od 8000 din.
I jel onda skupo odrzavanje za taj Ford?
Pa naravno da nije nego si ti kvarnic i dajes cene iz ovlascenog gde idu samo oni koji moraju jer imaju auto pod garancijom i tamo ih deru.
Svi ostali,kao i ti,idu kod Gige jer isto dobiju za 6x manje para.

Poslednja izmena od moderatora:
Može li mi neko reći kolika je garancija na delove za auto koji su kupljeni u prodavnici?
I pitanju je pumpa za gorivo... Već druga crkava nakon 7 meseci.
Imam račun, ali koliko je verovatno da mogu nešto da reklamiram?

Back