Pitam se šta će, kad bude pao, o Vučiću pisati tabloidi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Дарлинг,

Не, ја сам монархиста - од како сте нас стрељали 1944.г. и отели моју вековну имовину, а никада нисте успоставили неку минималну Републику, већ само витлате са неким Диктатурама, Деспотијама, а сада видимо и огољену Тиранију.

Никада ви Руљократе нећете направити Републику, јер сте неспособни Титоисти
vucic nije titoista nit komunista,
on je cetnik

on je cetnik

Аууу...Дарлинг, па ти не знаш којој он Номенклатури припада...

Јаоо... зато си ти у толикој конфузији !

Па сад треба много да пишем, а не пада ми напамет !
- - -

Када дођеш у БГ из тих Германија, причаћу ти једно 6 сати, а ти частиш 3Л киселе воде... :kafa:

svi se oni osecaju veoma sigurno
pod vucicevom vlascu, samo eto,...
neke partije ih placaju da blebecu

уствари један шлајфок плаћа

и остале , а и Вучића

да се као 'сваџају'

и војску и био у рату ?

да ниси и ти када испитујеш као да си ОЗНА-е ?? ... :lol:

Она је из ВБ .. као и МИ ...

Нормално је да ме не интересују те ваше бољшевичке структуре и опозиције и позиције !

Какав полусвет анти-политикологије !

Одох од ових неморалних !

отиш'о .. па се повратио

on je cetnik
vuçiç je prvo Cincar ( nemam ništa protiv Cincara iz Čipuljuća ili ma gde)
Što je važnije, vuçiç je iskompleksirano, žvaljavo dete iz komunjarske porodice od roditelja, državnih parazita,, neabortirano, u lošem pokušaju da bude opasni navijač ili ratnik itd..
Kad su mu prvi meci prozviždali iznad glave, na Trebeviću, molio je svog udbinog komandira, šešelja, da ga vrati u beli grad..Onda dobija stan, ministarsku poziciju..Sve to mu zlobo i šešelj njegov poklonili

Zaista ce biti zanimljivo videti šta ce pisati Informer na primer i ostali režimski tabloidi
Hoce li biti preletaca koji ce i pisati protiv Vučića ulizivajuci se novim vlastima
Kako ce polizati sve one fekalije i laži koje su pisali godinama za vreme Vučićeve vlasti
Gledanje TV i citanje novina tokom godina je sve Srbe pretvorilo u ono sto je nekad bila relativno mala populacija....nabedjene glupake.
Sta ce pisati ljudi koji pisu sta im se kaze i ko im plati?
Hoce li vrapci jesti semenje?
Da li se ljudi secaju sta je receno pre 60 dana?
Da li se secaju sta su obecali pre 60 dana.?

Pisaće "Slavni 3. april 2022. i kako je Vučić smenjen."

Kao i "Veliki broj botova u bekstvu uhapšen kod Batočine."
Uhapsen.....i posle kaze nije luda

Kad čuješ na Pinku da loše govore o Vučuću onda znaj da neće dobiti izbore.
Zadnje sto sam cuo je da je napravio novu pesmicu za neku grupu, ili za narodnu vokal grupu....bice na youtubetu...

Neki ljudi padnu
I opet polete
I ja bih htio al' ne
Mogu bez tebe
A letio sam nekad, letio ja
Imao sam krila, krila leptira
Ima nesto tuzno
Tuzno u meni
Sto mi ne da ja
Opet poletim
Visoko je nebo
Bog i andeli
Ali ja ne mogu
Gore kao ti

Zar ne vidite koliko ste poltroni , svi vi?
Verovatno ne vidite....
To jeste cest problem u Srbiji , sto se poltronstvo poistoveti sa uskladjenoscu sa drugim ljudima...

A to kao nije lose, cak i kad su svi ostali ljudi prdnuli u cabar sto se tice i morala i logike i normale....
Pa ti lud covek kroji norme ponasanja, pa ti ludi ljudi odlucuju sta je smesno a sta je budalasto a sta je neprimereno..
Pa ti ludi ljudi traze da se ponasas i pruzas lude uslove i pri radu i pri druzenju i ponasanju...i pri ocekivanjima i pri odbrani od nezeljenog...

Zato je moguce da tip kuka, hoce da glumi postenjacinu , a svaki potez mu vristi prevarom, tj ne ume cak ni kolegi sa kim radi da ponudi honorarni posao , za zgradu u kojoj zivi a da se ne oseti prizvuk da hoce da ga navuce , prevari i spusti mu cenu...
Kad nastupas neposteno , a od drugih ocekujes povlascen i sazaljevajuci tretman, to je normalno trenutno u Srbiji.

Agresivac, totalno bezobrazan, koji ocekuje da se drugi ponasaju sa uvazavanjem i trce mu u susret srecni sto ga vide...i to je trenutno normalno u Srbiji...

Zar ne vidite koliko ste poltroni , svi vi?
Verovatno ne vidite....
To jeste cest problem u Srbiji , sto se poltronstvo poistoveti sa uskladjenoscu sa drugim ljudima...

A to kao nije lose, cak i kad su svi ostali ljudi prdnuli u cabar sto se tice i morala i logike i normale....
Pa ti lud covek kroji norme ponasanja, pa ti ludi ljudi odlucuju sta je smesno a sta je budalasto a sta je neprimereno..
Pa ti ludi ljudi traze da se ponasas i pruzas lude uslove i pri radu i pri druzenju i ponasanju...i pri ocekivanjima i pri odbrani od nezeljenog...

Zato je moguce da tip kuka, hoce da glumi postenjacinu , a svaki potez mu vristi prevarom, tj ne ume cak ni kolegi sa kim radi da ponudi honorarni posao , za zgradu u kojoj zivi a da se ne oseti prizvuk da hoce da ga navuce , prevari i spusti mu cenu...
Kad nastupas neposteno , a od drugih ocekujes povlascen i sazaljevajuci tretman, to je normalno trenutno u Srbiji.

Agresivac, totalno bezobrazan, koji ocekuje da se drugi ponasaju sa uvazavanjem i trce mu u susret srecni sto ga vide...i to je trenutno normalno u Srbiji...
"U Srbiji, U Srbiji."

"U Srbiji, U Srbiji."
Covece, odhebi vise sa tim da svi treba da zive tamo gde ti zivis....ne zive, osim ako neces da osnujes neki prihvatni dom , da se godinu dana zivi gratis a ti izgradis to u toj zemlji gde zivis...

Ти то нешто о модерацији...? :sad2:
Vidis nisam mislio bukvalno na forum, ali odnosi se i na forum, tacno i to...
Vise sam mislio to da svi ljudi koji ne gledaju TV kazu da se ne mogu sloziti sa ovima sto gledaju TV i Dnevnik cak ni na poslu ni kod razgovora o ekologiji, o parkovima o sumama..

Vise sam mislio to da svi ljudi koji ne gledaju TV kazu da se ne mogu sloziti sa ovima sto gledaju TV i Dnevnik cak ni na poslu ni kod razgovora o ekologiji, o parkovima o sumama..
Ти, који не гледају ТВ су поприличне дилеје и фашистоиди.
Нису у стању да поднесу другачији став према свету и животу, и онда се искључе из живота и света, да би живели у свом, измаштаном... :flert:

Back