Pitam se šta će, kad bude pao, o Vučiću pisati tabloidi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aleksandar Vučić je prdež u orkanu povijesti
И то ми тешко пада. Све афере, злочини, паљења, силовања, убиства, удбашки трикови на изборима, мафијаштво, педофилија, пљачка итд., све ће то бити заборављено.

Mene interesuje ako bi se Vucic rusio na ulici i dosla neka nova garnitura koja se meni ne svidja.Skupi nas se dovoljno oduvamo te revolucionare.Onda se mi ne svidimo 4 i tako u nedogled.Ako dodjes macem na vlast mozda brzo odes kada dodje neko sa vecim ...macem.
Volio bih da jednom seljacka buna sve oduva.
Da li je bolje rizikovati gradjanski ili seljacki rat ili drzati se izbora?

Seljacki rat. Najbolja opcija. Uvek

Na kraju, ni 5. oktobar se nije i ne bi desio bez (pokradenih) izbora, prema tome, ne dolazi u obzir da se menja vlast na ulici.

Ne znam o cemu pise ovaj akademik, tacnije o kakvom 6. oktobru, jer bi to znacilo revoluciju.

A posle revolucije, ni on sam vise ne bi bio to sto je sada, pa nema pravo ni da zamislja ni planira jer u revoluciji nema pobednika.

Komisija za odobravanje azila će imati samo jedan uslov:

Da klekneš i poljubiš čizmu Igora Jurića.
Znaci pre bi crko.

A i sa mojim znanjem bi lepo prosao i u Madjarskoj.Jos bolje nego u Srbiji.Bio 100 puta,prelepa drzava.

ps.Dali znate da su 2 momka koja su zadnji bili sa Barbarom Vitez koja je pala u Tisu a Juric i ekipa izrezirali da je oteta i prodata u belo roblje.Oni su jadni morali da beze za Madjarsku.

Zašto bi ga spominjao

On se bori na pravoj strani istorije (protiv tvog precednika)
Овај магарац није мој прецедник.
Разлика између садшњег прецедника и ондашњег, је разлика између издајника и непреијатеља.
ДС је агенгтуразапада овде. Овај је лукративни издајник, који се окружио неспособњацима. Онај је био исто што и сваки српски непријатељ.

Na kraju, ni 5. oktobar se nije i ne bi desio bez (pokradenih) izbora, prema tome, ne dolazi u obzir da se menja vlast na ulici.

Ne znam o cemu pise ovaj akademik, tacnije o kakvom 6. oktobru, jer bi to znacilo revoluciju.

A posle revolucije, ni on sam vise ne bi bio to sto je sada, pa nema pravo ni da zamislja ni planira jer u revoluciji nema pobednika.
Kakav 5.oktobar?Kako samo mozete porediti Vucica sa Milosevicem?Milosevic je unistio drzavu,Vucic je neko ko je drzavu podigo na noge.Plate nikad vece,nezaposlenost nikad manja,kurs evra stabilan,radi se gradi na sve strane...
Djilas bi pobedio ako bi u Srbiji zivelo 3.000.000 milionera pa pod njegovom vlascu da legne jos koji milion.Ili da su srbi fasisti koji nisu prosli katarazu pa da glasaju za dveri,zavetnike...Ali ne posten,radan i antifasisticki narod vidi da je Vucic najbolji,i da se u Srbiji nikad bolje nije zivelo.

Kakav 5.oktobar?Kako samo mozete porediti Vucica sa Milosevicem?Milosevic je unistio drzavu,Vucic je neko ko je drzavu podigo na noge.Plate nikad vece,nezaposlenost nikad manja,kurs evra stabilan,radi se gradi na sve strane...
Djilas bi pobedio ako bi u Srbiji zivelo 3.000.000 milionera pa pod njegovom vlascu da legne jos koji milion.Ili da su srbi fasisti koji nisu prosli katarazu pa da glasaju za dveri,zavetnike...Ali ne posten,radan i antifasisticki narod vidi da je Vucic najbolji,i da se u Srbiji nikad bolje nije zivelo.
Vučić je bio sastavni deo Miloševićeve vlade.

Ne lupaj, nisam to ja rekla vec taj akademik koji je spomenuo 6. oktobar, zaboravljajuci da bi se tada i mnogi iz tzv. opozicionih stranaka "procistili", pa i sami izvodjaci tog nekog zamisljenog 6. oktobra.

P.S. Daleko si ti od "antifasizma" kad uopste spominjes Djilasa, Dveri, Zavetnike...

Vučić daje lažnu nadu Gusanu da će Jurić u zatvor.
Za lazi,kradju,klevetu bi trebalo da se odgovara.Setimo se samo kako su Djilas,Marinika Tepic(ona sto joj se droga prividja kad vidi kokosku),a i Juric Palmi pokusali da nameste sexy aferu.Svako normalan ih je osudio.Pa sam Nenad Canak je osudio maksimalno iako se politicki 99% neslaze sa Palmom.Uzto Marinika je pobesnela napustila Cankovu stranku kad je Canak odbio da bude na protestima 1 od 5 miliona.Samo je izjavio nepada mi napamet da budem u istom redu sa dverima koji podrzavaju politiku Ljotica koji je sa nemcima izvodio djake u Kragujevcu na streljanje.A ni sa "postenim"Djilasom.
Opozicionar koga izuzetno cenim,kao i Cedu Jovanovica i Vojislava Seselja.Daj boze da predju cenzus i udju u parlament.

Definitivno se selim iz Srbije ako Vucic padne.Znaci da je onda narod mazohisticki.Vole da zive u bedi dok se tajkuni bogate,ili da pobedi neko ko podrzava ideologiju fasiste Ljotica,koji je sa nemcima izvodio decu iz Kragujevca na streljanje.
Kako si se osjećao 2012. kad je Bole Ljotić protestovao zahtevajući da Vučić dođe na vlast

Back