Pitam se šta će, kad bude pao, o Vučiću pisati tabloidi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ти, који не гледају ТВ су поприличне дилеје и фашистоиди.
Нису у стању да поднесу другачији став према свету и животу, и онда се искључе из живота и света, да би живели у свом, измаштаном... :flert:
Moguce je da oni koji gledaju TV to misle o onima sto ne gledaju TV....

Akademik Ljubomir Simović izjavio je da građanima nije ostalo drugo nego da kao 5. oktobra izađu na ulice i protestuju i upitao šta će o predsedniku države Aleksandru Vučiću, "kad bude pao", pisati tabloidi.

„Građani ne vide drugog načina da se odbrane od onoga što nas čeka, nego da, kao u jesen i zimu 1996-1997, i kao 5. oktobra, izađu na ulice i drumove i protestuju, sve dok Rio Tinto ne ode tamo odakle je došao, i dok posle svih radikalskih, SPOS-ovskih i JUL-ovskih vaskrsenja – do kojih nije došlo bez naše pomoći – konačno ne osvane 6. oktobar. Pa makar i u aprilu“, rekao je Simović.

On je u autorksom tekstu za novi broj nedeljnika NIN rekao da kad kupuje novine, uvek pogledom preleti preko naslovnih strana izloženih tabloida.
"To sam uradio i kad je uhapšena Dijana Hrkalović. Čitajući sve ono što su o njoj napisali, pitao sam se šta će, kad bude pao, pisati o Vučiću", rekao je Simović.

https://rs.n1info.com/vesti/akademik-simovic-autorski-tekst-za-nin/

Zaista ce biti zanimljivo videti šta ce pisati Informer na primer i ostali režimski tabloidi
Hoce li biti preletaca koji ce i pisati protiv Vučića ulizivajuci se novim vlastima
Kako ce polizati sve one fekalije i laži koje su pisali godinama za vreme Vučićeve vlasti
Historija i je dala odgovor.
od kada je balkana i onijeha koji su se docepali vlasti
imali su ulizice , podrepase koji su i vikali
svakom koji i je na vlast ZIVIOOOOO
a cim ga je historija odbacila , tada i pocinje hajka a na njegova dela i pocinje dodvoravanje novom, balkanskoj ludi , koji i sludjuje narod.
i tako , prodje leto 30 i opet ce se to i desiti i njemu
stim , da ce njegovi i primenjivati i represalije prema svima , koji i nece ili ne mogu biti podrepasi.
zivi bili i videli
historija , nije nikada prevazidjena iako , ponekada za vreme vladavine tirana , se oblikuju zarad njegovih /njihovih potreba.

Неће се запамтити у историји. Ни Титове злочине нисмо овековечили.
jer ih i nije ni bilo.
vreme titovo ce zauvek ostati zapisano
da za vreme postojanja balkana da je najduzi mir na balkanu i bio za vreme vladavine njegove
sta vise , jos deset godina i vise posle smrti.
aliiii, podrepasi i idioti zarad svojih guuzica ,vrsili uticaj na vas mlade , za kapitalisticki zivot i sa zutim zlatom i sjajem
ste i napravili srrranje.

srpski-telegraf-460x0.jpg

Akademik Ljubomir Simović izjavio je da građanima nije ostalo drugo nego da kao 5. oktobra izađu na ulice i protestuju i upitao šta će o predsedniku države Aleksandru Vučiću, "kad bude pao", pisati tabloidi.

„Građani ne vide drugog načina da se odbrane od onoga što nas čeka, nego da, kao u jesen i zimu 1996-1997, i kao 5. oktobra, izađu na ulice i drumove i protestuju, sve dok Rio Tinto ne ode tamo odakle je došao, i dok posle svih radikalskih, SPOS-ovskih i JUL-ovskih vaskrsenja – do kojih nije došlo bez naše pomoći – konačno ne osvane 6. oktobar. Pa makar i u aprilu“, rekao je Simović.

On je u autorksom tekstu za novi broj nedeljnika NIN rekao da kad kupuje novine, uvek pogledom preleti preko naslovnih strana izloženih tabloida.
"To sam uradio i kad je uhapšena Dijana Hrkalović. Čitajući sve ono što su o njoj napisali, pitao sam se šta će, kad bude pao, pisati o Vučiću", rekao je Simović.

Zaista ce biti zanimljivo videti šta ce pisati Informer na primer i ostali režimski tabloidi
Hoce li biti preletaca koji ce i pisati protiv Vučića ulizivajuci se novim vlastima
Kako ce polizati sve one fekalije i laži koje su pisali godinama za vreme Vučićeve vlasti

Nece pisati, jer ce svi biti u zatvorima.

Koje bi Vučićeve osobine voleli videti kod hrvatskih političara (predsednika, premijera, nebitno)? Ozbiljno pitam.
Nije da ga nešto pratim, ali ono što znam - baš nijednu. Iskreno, nimalo vam ne zavidim. Veliki je manipulator, sposoban do iznemoglosti prosipati iz šupljeg u prazno (što je doduše "vještina" svih ili barem većine političara), mnogo laže i obećava ono što ne može ostvariti, stvarajući time kod građana izrazitu distorziju između očekivanja i stvarnosti. Možda ima i neke vrline, ali nisam ih uočio, jer ga slabo pratim pa se ispričavam, ukoliko mi je nešto promaklo.

Usputno, moram spomenuti da ne mogu nabrojati preveć pozitivnih osobina ni kod predsjednika svoje države. Antipatičan, samodopadan i potpuno beskoristan lik.

Nije da ga nešto pratim, ali ono što znam - baš nijednu. Iskreno, nimalo vam ne zavidim. Veliki je manipulator, sposoban do iznemoglosti prosipati iz šupljeg u prazno (što je doduše "vještina" svih ili barem većine političara), mnogo laže i obećava ono što ne može ostvariti, stvarajući time kod građana izrazitu distorziju između očekivanja i stvarnosti. Možda ima i neke vrline, ali nisam ih uočio, jer ga slabo pratim pa se ispričavam, ukoliko mi je nešto promaklo.

Usputno, moram spomenuti da ne mogu nabrojati preveć pozitivnih osobina ni kod predsjednika svoje države. Antipatičan, samodopadan i potpuno beskoristan lik.
Čak ni ovo ne ide u pozitivne osobine?! z;)
kolinda-i-vucic.jpeg

Pisaće o novom Vučiću.

Back