Pitam se šta će, kad bude pao, o Vučiću pisati tabloidi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
394.250
Akademik Ljubomir Simović izjavio je da građanima nije ostalo drugo nego da kao 5. oktobra izađu na ulice i protestuju i upitao šta će o predsedniku države Aleksandru Vučiću, "kad bude pao", pisati tabloidi.

„Građani ne vide drugog načina da se odbrane od onoga što nas čeka, nego da, kao u jesen i zimu 1996-1997, i kao 5. oktobra, izađu na ulice i drumove i protestuju, sve dok Rio Tinto ne ode tamo odakle je došao, i dok posle svih radikalskih, SPOS-ovskih i JUL-ovskih vaskrsenja – do kojih nije došlo bez naše pomoći – konačno ne osvane 6. oktobar. Pa makar i u aprilu“, rekao je Simović.

On je u autorksom tekstu za novi broj nedeljnika NIN rekao da kad kupuje novine, uvek pogledom preleti preko naslovnih strana izloženih tabloida.
"To sam uradio i kad je uhapšena Dijana Hrkalović. Čitajući sve ono što su o njoj napisali, pitao sam se šta će, kad bude pao, pisati o Vučiću", rekao je Simović.

https://rs.n1info.com/vesti/akademik-simovic-autorski-tekst-za-nin/

Zaista ce biti zanimljivo videti šta ce pisati Informer na primer i ostali režimski tabloidi
Hoce li biti preletaca koji ce i pisati protiv Vučića ulizivajuci se novim vlastima
Kako ce polizati sve one fekalije i laži koje su pisali godinama za vreme Vučićeve vlasti

Mene interesuje ako bi se Vucic rusio na ulici i dosla neka nova garnitura koja se meni ne svidja.Skupi nas se dovoljno oduvamo te revolucionare.Onda se mi ne svidimo 4 i tako u nedogled.Ako dodjes macem na vlast mozda brzo odes kada dodje neko sa vecim ...macem.
Volio bih da jednom seljacka buna sve oduva.
Da li je bolje rizikovati gradjanski ili seljacki rat ili drzati se izbora?

Mene interesuje ako bi se Vucic rusio na ulici i dosla neka nova garnitura koja se meni ne svidja.Skupi nas se dovoljno oduvamo te revolucionare.Onda se mi ne svidimo 4 i tako u nedogled.Ako dodjes macem na vlast mozda brzo odes kada dodje neko sa vecim ...macem.
Volio bih da jednom seljacka buna sve oduva.
Da li je bolje rizikovati gradjanski ili seljacki rat ili drzati se izbora?
Zato je predviđena zabrana SNS posle aprilskih promena.

Biće ovako nešto, samo obrnuto :lol:

Povratak Napoleona sa Elbe

9 mart: Čudovište je pobeglo iz jazbine u koju je oterano
10 mart: Korzikanski ogre se iskrcao kod rta Žuan
11 mart: Tigar se pokazao u Gapu. Trupe sa svih strana doleću da preseku njegov napredak. Završiće svoju bednu avanturu kao begunac u planinama.
12 mart: Čudovište je stiglo do Grenobla
13 mart: Tiranin je sada u Lionu. Strah i užas savladavaju sve kada ga vide
18 mart: Uzurpator je na tri dana marša od prestonice
19 mart: Bonaparta napreduje usiljenim maršom, ali nema šanse da će stići do prestonice
20 mart: Napoleon će biti pod zidinama Pariza sutra
21 mart: Imperator Napoleon je stigao u Fontenblu (veliki kraljevski zamak nadomak Pariza)
22 mart: Njegovo imperatorsko veličanstvo je sinoć javno ušlo u palatu u Parizu. Opštu sreću i veselje ništa ne može nadmašiti.

Akademik Ljubomir Simović izjavio je da građanima nije ostalo drugo nego da kao 5. oktobra izađu na ulice i protestuju i upitao šta će o predsedniku države Aleksandru Vučiću, "kad bude pao", pisati tabloidi.

„Građani ne vide drugog načina da se odbrane od onoga što nas čeka, nego da, kao u jesen i zimu 1996-1997, i kao 5. oktobra, izađu na ulice i drumove i protestuju, sve dok Rio Tinto ne ode tamo odakle je došao, i dok posle svih radikalskih, SPOS-ovskih i JUL-ovskih vaskrsenja – do kojih nije došlo bez naše pomoći – konačno ne osvane 6. oktobar. Pa makar i u aprilu“, rekao je Simović.

On je u autorksom tekstu za novi broj nedeljnika NIN rekao da kad kupuje novine, uvek pogledom preleti preko naslovnih strana izloženih tabloida.
"To sam uradio i kad je uhapšena Dijana Hrkalović. Čitajući sve ono što su o njoj napisali, pitao sam se šta će, kad bude pao, pisati o Vučiću", rekao je Simović.

Zaista ce biti zanimljivo videti šta ce pisati Informer na primer i ostali režimski tabloidi
Hoce li biti preletaca koji ce i pisati protiv Vučića ulizivajuci se novim vlastima
Kako ce polizati sve one fekalije i laži koje su pisali godinama za vreme Vučićeve vlasti
Zanimljivije bi bilo da NDH1 postavi dilemu - Šta bi bilo da se senilni član Gerontološke zajednice preseli u Putujuće pozorište Šopalović, te potom da se oglase"nezavisni", NAJAMNIČKI tabloidi, zavisni od Divljeg zapada? ;)

Sve neki intelektualci bi da prave novi 5.oktobar.
Pa gdje su vam glupavi,budale,krezavi da odrade ulicu.
Oni su vam sa druge strane.
O sada ce elita u blato krljanja.
Pravite jak kop
Akademik iz uvodnog posta ,Djilas,Vuk ,Marinika na ulicu.
Ovaj put nece moci da budale odrade posao na ulici a Djindjic dodje za premijera.
....iz toplog doma na barikadu
da vratis nadu ovome gradu.
Dza ili bu Stampedo

Ja se samo pitam, kad Vucic "padne", na cemu cete da zasnivate ovaj pdf, pun mrznje?

Jer i posle njega ostace Kosovo, ostace EU (da ili ne "ici" tamo), ostace pitanje institucija koje su ionako bilo slaba tacka, ostace pitanje ko ce biti "dezurni krivac" za sve pa i sto pada kisa, bas se pitam ko ce tada da bude meta govora mrznje i ciji ce "botovi" tada da postoje? Sta ce biti kada i taj drugi neko kaze "dosta im je toliko"?

Jer u svemu tome gospodo, mnogi ste se pokazali da niste nista bolji od onih koje kritikujete (ne cak ni kritikujete, nego vredjate na svakom koraku pa cak i po nadimku), naprotiv. Tako da, to ce biti poraz tabloidnog ponasanja sa svake strane, ne samo onih za koje vazi da su uz vlasti.

Na kraju, posle 5. oktobra jos vise je stvorena estradizacija politicke scene, pa mislite o tome.

A sto se Rio Tinta tice i zakona, to je vec neka druga prica koju ne treba brkati sa ovom i ona ne znaci (ili ne nuzno) pad Vucica.

Пљуваће га на сва уста, нормално.
Но, зачудо, Академик не спомиње ДС.
Да додам још једном, по ко зна који пут. Југославију на сметлиште историје, што се тиче Србије, или напред не можемо.

Akademik a poziva na divljaštvo, na ulice, na sukobe..? :roll::eek: To neće ni jedan pravi akademik ni pomisliti a kamoli..

Prilično providno.. "sve dok Rio Tinto ne ode tamo..odakle je došao " htio je reći kad se oni dokopaju vlasti, Rio Tinto će im se vratiti.. naravno jer je "došao" kad su oni bili na vlasti.

Akademik a poziva na divljaštvo, na ulice, na sukobe..? :roll::eek: To neće ni jedan pravi akademik ni pomisliti a kamoli..

Prilično providno.. "sve dok Rio Tinto ne ode tamo..odakle je došao " htio je reći kad se oni dokopaju vlasti, Rio Tinto će im se vratiti.. naravno jer je "došao" kad su oni bili na vlasti.
Znači protiv si Rija Tinta?

Back