gost 62566
Ističe se
- Poruka
- 2.032
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ovako imam jedan problem :
Imam zlatnog retrivera (zenku) i ima sexualni nagon pocinje da za.eckuje nogu.
sad se samo pitom sto li je to..????????

Čak je i maci pogledao u usta i nije video sitne ranice na jeziku... Svašta.
 Čak je i maci pogledao u usta i nije video sitne ranice na jeziku... Svašta. I da li znas nesto o tome tacno koji vitamini su sadrzani u kafortanu? Samo jos nesto, sta zapravo spada u 'pepeo'? Hvala puno.
 I da li znas nesto o tome tacno koji vitamini su sadrzani u kafortanu? Samo jos nesto, sta zapravo spada u 'pepeo'? Hvala puno. Mimi mogu da te zamolim da napises sta mislis o ovom sastavu obzirom da se preparat daje psima u rastu i da je za vece pasmine odnos fosfora i kalcijuma idealno da bude 1:1,5 a ne vidim sadrzaj fosfora. Protein pospesuje rast.. 40%?I da li znas nesto o tome tacno koji vitamini su sadrzani u kafortanu? Samo jos nesto, sta zapravo spada u 'pepeo'? Hvala puno.
Opis: dopunska hrana za pse
Sastav: mleko i mlečni proizvodi, kvasac, životinjsko brašno kao sporedni proizvod, vitamini, elementi u tragovima
Sadržaj: 90 g
Proizvedeno: 20 meseci pre datuma utisnutiog na proizvodu
Hemijski sastav:
Sir.protein 40%
Sir.masnoća 4.30%
Sir.vlakna 6.90%
Sir.pepeo 20.70%
Kalcijum 4.49%
Kalijum 2%
Magnezijum 1%
Potraži postove od Kod Dragiše, isto ovde na temi, njegov mačak je imao sličnih problema. I njegovom mačku su se tek kasnije pojavile te ranice u ustima a provalio ih je tako što su ga zatekli kako liže beton u dvorištu.

Pročitala sam, hvala lepo
Upravo krećem da mu kupim čaj od žalfije, pa će piti na špric... da koliko toliko sredimo te ranice.
Što se samog virusa tiče, znam da on prolazi posle nekog vremena kad se organizam sam izbori s njim, samo mačku treba zatvoriti da ne širi bolest dalje. U krajnjem slučaju, uzeću i Palitrex pa ću mu davati 1/10, samo bih bila zahvalna da mi neko stručan još jednom potvrdi da Palitrex sme da se daje mački, i u slučaju kad ima Kalici virus?
Imam pitanje u vezi mog mačora. U poslednje vreme je jako smršao iako ga hranim redovno. Takođe stalno juri mačke iako je prošao period parenja. Međutim od juče nije izašao iz dvorišta, stalno je tu i neprestano mjauče. Jede normalno, a njegovo mjaukanje liči na kukanje. Da li je mačkama normalno parenje tokom čitave godine i da li je mačor možda bolestan, obzirom na ovoliko mjaukanje? Da li da ga vodim kod veterinara ili je ovo normalno obzirom da stalno juri mačke? Ne znam šta da radim, nikada do sada nije bio bolestan. Star je tri godine.
IMAM PROBLEM SA MOJIM MALIM STENETOM KAKO DA GA NAUCIM DA PISA NA JEDNOM MESTU A I DA KAKI
Mačori nisu podložni sezonama, oni jednostavno osećaju kad su ženke u teranju a ni kod ženki nema više striktno određene sezone kao što se pre pričalo za februar. Recimo da je ovo ona druga sezona u kojoj drugu šansu dobijaju mace koje nisu uspele da izvedu leglo začeto u februaru/martu. Iznesi problem na temi Sve o macama, to je više pitanje za mačkare nego veterinare.
Hari Poter, dve nedelje.
Saro, ne znam šta bih ti rekla na to. To je sastav Kafortana? Jeste, odnos kalcijum i fosfora je izuzetno važan a tu nekako ulazi i magnezijum, ne sećam se, davno sam to učila. Pepeo-organski i neorganski otpaci, u suštini, ništa pametno ja tu ne mogu da ti kažem. Pisao je neko na Ishrani, čini mi se Lilium, Đura mornar i još neko o tome kako se određuje kvalitet hrane, pretraži malo temu, u pitanju su nizovi od po nekoliko dugih postova, vredi ih pročitati.
Imam pitanje u vezi mog mačora. U poslednje vreme je jako smršao iako ga hranim redovno. Takođe stalno juri mačke iako je prošao period parenja. Međutim od juče nije izašao iz dvorišta, stalno je tu i neprestano mjauče. Jede normalno, a njegovo mjaukanje liči na kukanje. Da li je mačkama normalno parenje tokom čitave godine i da li je mačor možda bolestan, obzirom na ovoliko mjaukanje? Da li da ga vodim kod veterinara ili je ovo normalno obzirom da stalno juri mačke? Ne znam šta da radim, nikada do sada nije bio bolestan. Star je tri godine.
 .
. . A ako zelis da budes sigurna, konsultuj i veta kod kojeg ga vodis, cisto da budes mirnija
. A ako zelis da budes sigurna, konsultuj i veta kod kojeg ga vodis, cisto da budes mirnija  .
.