tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
kupila uljane kapi,ali ne znam kako da mu ih dam,nece da ih uzme uz kafortna,cista kafortan hoce,ali sa ad kapima nece,ne znam da li da stavim u hranu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sad sam se setila moje Coke...isto je bila posebna maca

cao, ja sam ovde nova i nije mi bas najjasnije kako ovo funkcionise,imam problem sa psom,on je mesanac star 2 godine i vec zadnja dva dana kaslje,recimo na svakih sat dva. htela sam samo da pitam da li postoji mogucnost da je upala grla i da li treba da ga vodim kod veterinara
hvala unapred
Bilo bi i vise nego pozeljno da ga odvedes kod veta,moguce je da ima upalu krajnika,mozda gliste ili neku alergiju.

imam problem
i evo ne mogu da spavam zbog toga...
ne mogu ni da se smirim
uh recite mi da ima leka
..ovako
moja macka je umrla ,od nedostatka kalcijuma ,i ostavila dva muska preslatka maceta
..u trenutku kada je umrla,oni su imali preko 6 nedelja i vec su ionako trebali da se odvoje od sise
zutom ,vecem macetu to nije bio nikakav problem
ali manjen crnom,,,pokazivao je malo da mu nedostaje majka ali,nista posebno
spavali su zajedo...pre odprilike nedelju dana moj decko ,uvece,video je kako taj mladji zabija glavu ispod starijeg i valjd ga sisa ne znam
mi smo ih odvajali i lupali kada god ih vidis ali..ko ce stalno gledati sta oni rade
,veceras
sam videlaa nesto ,,uznemirujuce
em sto manji sisa starijeg
nego sto je stariji poceo da sisa sam sebe
sta da radim?
hoce li postati ******?
ili kako da odviknem ,,macice od toga?
pusti zivuljkice da se ponasaju kako god, mali su...pa znas kako... kako je to pocelo znaci , skoro,,,kako im je majka umrla
ja se nadam da ukoliko ih razdvajam nocu dok spavaju, jer samo nocu dok ne ucvrste san pocnu sa tim sisanjem
,,koliko ih razdvajam jedno mesec dana ,da ce to prestati
oni ne sisaju jedno drugom kite
vec tamo gde su naucili da su sise
Pozdrav. Vidim da je tema stara a da veterinar Srdjan nije dosta dugo bio aktivan, ali ajde svejedno cu pitati.
Ovako. Imam cincile i preporuceno mi je da im dajem vitoligam jednom mesecno, tri dana zaredom u vodi za pice. Kupio sam bocu ali na uputstvu nepise nista o dozi za cincile. Nema cak ni zec ili neka druga zivotinja koja je priblizne velicine. Jedna cincila je inace teska oko 600grama pa bih molio ako je neki veterinar prisutan da mi kaze koliko treba staviti preparata u recimo 1litar vode?
Hvala unapred.
da li sme macka koja 7 godina nije izasla iz stana(jeste par puta,ali odavno,posl.put pre god.ipo dana do veterinara,kolima 5 minuta i bas je mnogo bila uplasena)da se povede na duzi put(kolima 3 ipo sata),ili bi mozda mogla da upadne u neko ozbiljnije stanje soka,obzirom da je jedva ubacim i u lift koliko je plasljiva!? postoji mogucnost da bi se privikla,ali opet,cula sam da i zivotinjama kada upadnu u stanje soka i stresa moze svasta da se dogodi...