Pitajte u vezi zdravlja

U kom si gradu? Hitno ti je potreban veterinar, da ti da stručnu pomoć i lekove da bi tvoj mačak ostao živ i zdrav. Pitanje je da li si spremna da platiš da bi njemu bilo bolje. Kod mačaka se sve može kobno završiti u roku od par dana...Simptomi mogu ukazati na trista problema, ali u ovom vašem slučaju velikih i nimalo bezazlenih.
Ako si u Beogradu mogu ti privatno dati adresu izuzetne vet.ambulante!
Stvar ej HITNA!!!
Nije pitanje za internet.

Cao svima, interesuje me za koju bolest se pojavljuju simptomi da macka: ne jede, povraca, proliv, oslabi fizicki, spava stalno ???
I na kojim stranicama mogu da nadjem bolesti ????
Da li moze to da bude psihicki posto sam ga odvojila od njegove macke, tj to mu je majka al on vec ima 2,5 god ???
Molim vas pomozite mi, ne znam sta da radim a sve mu je gore. :(

Meni to lichi na parvo virus,tj.machiju kugu....
brzo kod veterinara....
evo ti jedan telefon 063/80-888-33 veterinarka Dragana Petkovic,dolazi kod tebe na poziv ili mozes odneti machku kod nje u ambulantu svaki dan od 4 popodne do 8 uveche....zovi je obavezno

Meni to lichi na parvo virus,tj.machiju kugu....
brzo kod veterinara....
evo ti jedan telefon 063/80-888-33 veterinarka Dragana Petkovic,dolazi kod tebe na poziv ili mozes odneti machku kod nje u ambulantu svaki dan od 4 popodne do 8 uveche....zovi je obavezno

Parvo napada pse a ne macke. U svakom slucaju, ne treba da gubi vreme, nego macu u ruke, skiper ili tako nesto i pod hitno kod veta.

Imam pitanje za veterinara... u pitanju je macka zenka - 6 godina, na jednom mestu su joj pocele odpadati dlake i koza je suva i peruta se al samo u donjem delu ledja .... Mazala sam kantarionovim uljem koje je i za spoljnju i unutrasnju upotrebu i pomoglo je .. ali nema vise da se to kupi ovde, i to mesto joj jesada dobro al na ledjima se malo vise linja tj otpada joj dlaka al ne puno...
Sta bih moglo to da bude i sta bi pomoglo, hvala....

pa znam zato sto se vec gubio i utrnuo.
Nemojte da me ucis kad je kasno, gledala sam dosta zivotinja kako mi umiru i znam kako to izgleda. a i veterinari ni jedanput nisu mogli nista da urade. A mali je juce oko 19h uginuo tako da vas molim da ga ne pominjete, nek u miru spava. Pozdrav macorcic CULE. :|

E ljdui,opet ja sa svojim banalnim pitanjima:D:D:D
Mislim da sam vec dosta ugusila tema pit bull terrier,pa reko,daj da predjem ovde...

Jel potrebno da se psi "zalepe" da bi oplodnja bila uspesna? Eto to mi nije jasno.

Sta, parili su se? :D Ne umem da ti odgovorim, nazalost, u skoli smo to krajnje sturo prosli, na faxu nisam stigla dotle a onom mom nikad nisam drzala svecu. Mislim da je vec negde, mozda bas i u ovoj temi diskutovano o tome.

e hvala mimi`s...nasla sam tekst,na ovom forumu i na jos par mesta...
sanse da je uspelo parenje,bez tog slepljivanja su jako male...
sutra cemo opet da probamo,valjda ce da uspe...
daaaaj ovo je majke mi ludo,toliko pasa se na ulici upari bez apsolutno ikakvih problema,a za ovog mog ko visa matematika...

daaaaj ovo je majke mi ludo,toliko pasa se na ulici upari bez apsolutno ikakvih problema,a za ovog mog ko visa matematika...

Znas da mi je to padalo na pamet kad sam citala o tvojim mukama danas. :lol: Mislim, dosao mi je pre par godina pred zgradu jedan kucov meke dlake i sa predgrizom (kao moj Gizmo) a kratkih nogu, dugog trupa i smesnih usiju (kao jedna Sivka lutalica). Zezala sam se da mi je to unuce, cak sam mu i ogrlicu kupila... Posle sam ga videla sa nekim ljudima u vikend naselju na Gochu i bilo mi je tako drago sto se dobro udomio.

HEHEHE, to ti je ko kad se veci deo mladosti trudis da ne zakevis i onda kad konacno to zelis MORAS da preplaces jedno 5 meca dobijenih pa tek onda mozda zatrudnis!!!!!:shock::shock:LOOOOOODDDOOOOO!!!!!HEHEEH da smo bar znali ranije kako je to problematicno (eto i za pse),mozda bi opustenije uzivali u nekim stvarima ranije........
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Back