gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
galaxy:Molim vas za savet u vezi sa lečenjem mačeta. Pre nekoliko dana sam našla veoma mršavo mače, zapravo, kost i koža. Pod prstima osećam sva njegova rebra, kičmene pršljenove, kosti, zglobove...grozno. Inače, mače jede, ima dobar apetit i često pije vodu, pretpostavljam da je dehidriralo. Problem je u tome što ono često ima prolive, guza mu je iskočila, nadula se, verovatno od stalnog naprezanja. Šta bi trebalo da mu dajem kako bi mu prošao proliv?
Имала сам исти проблем до скора. У питању су били паразити, значи, треба маче очистити од паразита. Друго, треба давати чврсту храну, ја мом дајем Whishas кесице, оне мале, роза боје, са месом. Сад је пунашан, напредан малиша, веома живахан, али његов брат нажалост, није преживео, баш због те слабости. У пет шоповима има да се купи та нека паста (не љутите се, заборавила сам име тој пасти, мислим да почиње на слово Б и кошта негде око 500 дин.), а ја сам мом мачету дала таблетицу, мада вет није баш одушевљен том таблетом, каже да је боља паста.