More_bre
Primećen član
- Poruka
- 819
ljudi, recite znate li nekog veterinara u Bg da je dobar
sa papagajima ?
sa papagajima ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bilo preporucljivo drzati uredno sapice pa time i skracivati dlacice izmedju jastucica.Noge se nece iskriviti ali opet moze se spreciti mnogo problema.Mackic:jedno kratko pitanjce: da li psu treba shishati dlaku izmedju jastucica na sapama i da li je tacno da mogu nozice da im se iskrive ako se ta dlaka zapusti?
goldfish:da li maloj maci ( od mesec ipo - dva ) sme da se daje hairball remedy ?
zasto moja maca ponekad kaslje ?
btw, koliko cesto cistite macu od parazita?Mili:Можда, ипак, да то погледа ветеринар, да није случајно неко кожно обољење. И оно најбитније, да ли је маца чишћена од паразита?
drinjaca:Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje za veterinara.
Naime, danas sam dobio poziv od veterinara da cepim psa protiv besnila. Pa pitam,
smem li dati na cepljenje s obzirom da pas doji stenad, pre 10 dana je okotila.
Oce li cepivo lose da utice na mleko, a samim tim i na zdravlje stenadi. Ako ima
ikakve veze, u pitanju je nemacki lovni terijer. Molim strucne osobe za odgovor.
Smem li da odvedem na cepljenje ili da odgodim.
Da nebi bilo tuce probajte sa pastom protiv glista.ticha:Imam jedno pitanje.Da li Cestal sme da se razblazi u vodi prilikom davanja?Redovno cistim macu od glista i uvek se skoro "potucemo",pa me zanima da li Cestal gubi efikasnost kada se razblazi?unapred hvala