sta je potrebno da bi pas mogao da udje u nasu zemlju? osim pasosa i vakcina protiv besnila postoji jos nesto neophodno? hvala, jovana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мачак моје сестре има исто такво понашање. Уједе мог ујака из чиста мира! И арлауче када мокри. Изгледа да има проблема са бубрезима. И има 16 година. Размишљали су о успављивању, али су одустали и проблем решили тако што, када виде да му наиђе та "жута минута", дају му Бенсендин. Не да га омами у смислу да спава цео дан, него га само смири и после као да ништа није било.Sanjchek:e moja machketina ima 14 godina i vecj dva puta me je tako ugrizla da mi je kapala krv i otekla mi ruka....uzasno je bolelo i imam utisak da zivim sa djavolom a ne sa machkom
nikada nije bila takva, a sada je pomazish i ona se uzasno iznervira...
moj veterinar je rekao da verovatno ima bolove...(pfff) ili je treba uspavati, ali ja hocu razlog zbog koga bi mogla da je uspavam
sijamska machka je u pitanju...
chista je rasa, a roditelji su joj dvostruki shampioni... mnogo kul maca
Хвала! Дрпила сам је са Google-а!Mackic:Cestitam!
Milly slika je apsolutno fenomenalna!![]()
To nije normalno,pravac kod veterinara.biljaf:Pitanje za veterinara
Da li svim persijskim mackama cure crvene suze, i prave kanale pored nosa ili je to konkretno problem za lecenje?