ZIL_44
Početnik
- Poruka
- 9
new_folder jako je moguce da je direktno pojeo jer je on tada bio malo mace. Vodili smo ga veterinaru i on mu je dao neke vitamine(nisam bio prisutan pa ne znam). Tj, dobio je u inekciji. Ja se slazem sa vama mimi's mom u vezi potresa mozga. Nije mi to palo na pamet ali po njeogovom "nekadasnjem" ponasanju mi se cini da je potres mozga. Nadam se da ce "opametiti" i normalizovati. Dan za danom mi se cini da je bolje i da pocinje da se ponasa kao ranije. Da bude precizniji- jede sam, pije sam, trkcara napolju(ali nikad bez mog prisustva), cini mi se da reaguje na svjetlost(probao sam kad je bila noc sa LED lampom), lize se sam i sto me najvise iznenadilo je da rezi kao ranije kada mu njegov brat pridje dok on jede
. Siguran sam da ima pomaka i nadam se dace se normalno razvijati. Stalo mi je do njega jer onako mali a ipak se iscupao SIGURNE SMRTI. On je za mene pravi mali borac. Nadam se da ce se jos normalizovati. Ovo jos jednom kazem jer zna ponekad da se cudno ponasa.(da budem precizniji to sto ide u krug(u lijevo) nikako mi nije jasno)). Hvala vam za pomoc. Puno sam vam zahvalan! Pozz ZIL_44.