ShihTzu
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
Jeste otrovno, ali nije pogubno. Kaodiar je dobro resenje protiv proliva, ali dajte macoru i aktivni medicinski ugalj (kako rece mimi's mom), jer on skuplja toksine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ratluci,a odakle si?
Nemas blizu nigde veterinara?
Zao mi tvog hrcka,ovo na slici je uzas,bas se muci?
Vidim da trazis savet i na ZIP forumu
Nemoj sam nista da radis,bolje neko strucan da to nadgleda
Imam drugi problem,drugo mace,ima oko 6mjes. Smanjen apetit. Temperatura normalna. Imalo je nagon za povracanje,ali nije povratilo. Smanjen apetit. Je l' moguce da joj je od hladne hrane?
Jeste otrovno, ali nije pogubno. Kaodiar je dobro resenje protiv proliva, ali dajte macoru i aktivni medicinski ugalj (kako rece mimi's mom), jer on skuplja toksine.
Molim vas za malu pomoc.
Imam macka od 12 godina, sijamskog. Pre jedno 5 godina je imao puno problema sa peskom u besici, i nosio je kateter 2 puta, cak je imao i napade kad mu je isla pena na usta.
Cula sam da je Royal canin izuzetno dobar, i da pomaze da do toga ponovo ne dodje. Ja bu mu to davala preventive radi jer je vec star.
Pa me zanima kakva su vasa iskustva sa hranom, i koliko otprilike traje. Ja sam nasla za 3000din kesu od 3,5 kg.
To je najverovatnije Rinotraheitis (mačiji grip)....moje sve mačke su još uvek bolesne....bogami, dosta kija i slini. Temp.38,7 i dalje.normalno se ponasa.