gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Ja sam imala patku dok sam imala dvorište..... kad sam ga dobila, nakon par dana mu se oko očiju stvorila skramica i okice su se zatvorile... verovatno je to to. E sad, ja sam Paju odnela kod veta, i on mu je dao neku mast da maže, a koliko se sećam, u pitanju je bio loš imunitet ..
Hoću reći, ako je samo ta mast potrebna, možeš i telefonski da se konsultuješ sa vetom. Možda će moći preko simptoma da kažu šta dalje, ako baš nikako ne možeš da ga vodiš kod veta.
Mali grad i onda svi rade samo sa stokom, eventualno macama i kucama...ribice, ptice, gmizavce...niko ništa ne zna...To mi je rekao i čovek kod kog sam je kupila...da fale vitamini...a ja ne znam više šta da joj dajem...sutra idem da vidim da li ima još nešto da joj kupim...nadam se da ću uspeti...ako ništa nosim je za BG, ali se plašim da joj ne bude preveliki šok...To je kao neka kožica...
Poslednja izmena:
.
Doneo sam kuče sa sest nedelja,lepo napreduje samo pre nedelju dana prednja noga je počela naglo da mu se krivi,zatim i druga.dali neko ima iskustva sa tim problemom ?