u komsiluku zive dva psa
imaju svoju kucicu svi ih vole i hrane ,,,,i vakcinisu ,,ali kada je hladno,,niko ih ne pusta u kucu-sem mene..

jedan pas je stariji ,i on je tu godinama,naviknut na sve uslove ...i retko kada je bolestan-sem kada -ludak-
ode u tudje dvoriste i napadne jaceg psa od sebe,,,
Drugi pas je skoro dosao ,,i izgleda mi da je mlad
on ima jako dugacku i gustu dlaku ,i tako neke gradje je kao jazavicar,,
dobar pas,,,kada ga pustim u kucu,on se popne na fotelju i,,kulira,,nije bezobrazan,,niti skace na tebe kada nasluti da imas hranu za njega,,,e sada,,,,
pre dve veceri -mislim da je to bio petak-petak vece..kada je sneg jos jace poceo da pada uz vetar,,
i najednom je napolju bila zima od koje ti se koske smrznu ,,,
Dosla sam kuci ,i pomislila da ih pustim u kucu ,,,
Stariji pas se skupio na mom otiracu za noge- samo me ne zaiteresovano pogledao kada sam mu ponudila hranu(a inace skoci na tebe istog momenta,,)
a malog-nigde nije bilo...Nasla sam ga u kucici,skroz skvrcenog ,,na silu sam ga izvukla iz kucice ,i unela u kucu
Stariji pas se ponasao normalno u kuci,,
ali ovaj mali ,,,skroz je nekako pao sa raspolozenjem,,,
.ja sam ga zavila u neko cebe,,i ostavila ga na fotelji
,,posle 2-3 sata,,,bio je kako sam ga ostavila,,samo je treptao ispod pokrivaca...
...Nece da jede,samo popije vodu i to kada mu donesem vodu ispred nosa,,,
Inace,ponekad ,sasvim normalno ustane, pokaki se u pesak za macke i vrati se na fotelju,,,
Bas mi ga je nekako zao
ne znam sta da mu radim,,Nece da jede,ne povraca,nekoliko puta se zakasljao.(i to onako kao kada se psetu zaglavi nesto u grlu pa iskasljava...)
.ono sto iskaki ,iskaki malo i to ne lici na proliv nego neko polutecno stanje...
...Ja nemam iskustva sa psima,-ako govorimo o lekovima i vakcinama-
Da li mogu da mu dam nekakav antibiotik ili lek ,,,
Pozvala sam mog druga jednog,koji se malo vise od mene,razume u kerove-
on kaze da je moguce da je pseto prehladilo sotomak,,kao samo da ga drzim u toplom,,,
ali evo vec drugi dan- situacija nista nije bolja,,ista je,,
Ima li neko neku ideju?