lucky71
Obećava
- Poruka
- 87
Lucky71 moram da ti priznam da su macke jako teske za dijagnostiku bolesti ali zato i predstavljaju u neku ruku i izazov.Ja sam imao dosta slucajeva kod macaka gde su bili tako nejasni simptomi,gde maca samo miruje,slabije jede,i nije ona stara koja obicno divlja po kuci.Da,cak se i javljalo to da ima samo jako visoku temperaturu i nista vise od simptoma.Ako ti je za utehu na kraju se sve zavrsavalo dobro.
Mislim da kamencici koje si promenila nemaju veze sa tim kao ni frontline.Da su imale alergiju to bi se odrazilo i na kozi sigurno.
Ako je virus u pitanju a dve macke su u kontaktu jako je tesko da ga jedna ima a druga ne.Moguce je da samo jedna pokazuje simptome a kod druge mace da prodje asimptomatski ali to obicno bude kod starijih macaka.
naravno da je uteha i mogu samo da se nadam da ce i ova nasa misterija uskoro da se resi na najbolji moguc nacin.
brinu me FIV i FeLV, Henry ima nekoliko simptoma koji se poklapaju; depresija, letargija, temperatura i slabiji apetit. sad sam mu proverila limfne zlezde, ne mogu da ih napipam. Nadam se da ipak nije to u pitanju.