new_folder
Aktivan član
- Poruka
- 1.305
Vodije kod veterinara ponovo....i kupi aktivni ugalj u apoteci rastvori u vodi i ušpricaj u usta da pije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pitanje...
Moja macka ima nadrazaj za izbacivanje dlaka a ne moze da ih izbaci... davala sam joj neku pastu za izbacivanje dlaka al nista... brine me sto joj je to ucestalo... kao da se gusi...
Besmrtna, jesi li je vodila kod veta?
Može biti i nešto drugo...alergija npr (po rečima starog veta - mada retko).
Možda ima i neki problem sa disajnim sistemom. Moj Bilbić je imao žestoko zapaljenje pluća kad je bio mali, i ostao je malo "šuštav" kad diše...
Da ne budem dosadan...trava se jede upravo da bi povratili dlake
Ljudi pomozite molim vas...
Imam papagaja vec 7 godina, muzjak - tigrica. Danas sam primetio jaku cudnu pojavu na njemu, naime deo gde izbacuje izmet mu je strasno naduven,izgleda kao neka loptica, kao da ce ceo zeludac da mu ispadne napolje. Sta je to,sta da mu radim?
Ono sa macorom i ziletom - jezivo je. Nek' mi Bog oprosti, ali zaista budi najnize nagone u coveku koliko god da je miroljubiv. Neka svako od nas dobije u zivotu ono sto je zasluzio i bice ravnoteza namirena...
Ne znam koliko injekcije traju, ali ako hoces nesto od saveta vezano za problem kroz koji prolazis - mozes me kontaktirati na pp.
ja sam iz vrsca, ne znam ni da li ima veterinara za ptice, verovatno ne... jel postoji mogucnost da ima zatvor, sta bi moglo biti?