donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
kako je nogica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako je nogica?
Bas neobicna maca,nikad nisam videla takvu,ima neke svoje cari,drago mi je da je Cile bolje...
može li neko da me posavetuje šta da radim? primetila sam danas da iza moje mace ostaju svetlo crvene kapljice krvi na mestima gde je ležala... ona se ponaša potpuno normalno... jede, spava, mazi se i ne deluje mi bolesno.... pre mesec dana se parila prvi put ali uopšte nisam siguna da je skotna...
hvala unapred
Imam macu koja je stara oko pet meseci,nije vakcinisana.
Vec tri,cetiri dana balavi i mljacka,a taj sadrzaj je braon boje.
Malopre sam cula da joj krci stomak,jela je...
Sem sto vise spava ne vidim promene u ponasanju.
Imate li savet?
Hvala
Druga maca... To sve ukazuje na vrlo jaku upalu, braon boja je ili od gnoja ili od razgrađenog hemoglobina koji u iscedak koji se javlja kod upale dospeva jedino kad je baš, baš jaka upala.
U tom slučaju bi bolje bilo da je pitanju gnoj jer se to sanira malo jačim antibioticima, ili jednostavno prebojavanje od hrane koju je maca poslednju jela. (Znam po sebi, kad perem zube posle kafe ili čokolade-malo je gadno poređenje, naročito asocijacije, ali to bude braon.)
Moj Gizmo ima predgriz, prekratak mu je nosnik i grlo konstantno izloženo spoljašnjim agensima, tako da on već godinama kija braon i jako mu smrdi iz usta ali ne mogu da ga držim non-stop pod antibioticima i/ili kortizonima, to je nešto sa čim živi bez nekih većih problema, dok bi mu od takve terapije stradali bubrezi i jetra. Zbog toga ne bih previše unosila paniku, iznela sam mogućnosti u skladu sa svojim poznavanjem materije i dalje se čeka veterinar koji će macu da pregleda i izbliza, uživo. (Sad, što Gizmo hrče skoro kao mimi's dad, nikom ništa!)
Idealno bi bilo kad bi mogla da mu zaliješ to hidrogenom pa onda da mu namažeš Flogocid, mene lično više peče jod nego hidrogen. Ili da nabaviš aktivni kiseonik. Nema svrhe da mu daješ antibiotike jer kod tako gadne bakterijemije treba često menjati terapiju.
Ne može da bude herpes možda?
Nama doca izricito zabranio hidrogen u bilo koju svrhu sem za namerno izazivanje povracanjaStalno ponavlja zaboravite na hidrogen
Jao ljudi da li znate sta bi ovo moglo da bude?Kad se nisam sad slogirala... To je isti onaj pas za koga sam mislila da ima demodeks jer se besomucno cese i ima poneki pecat. Jel moguce da je ovo od demodexa? S tim sto to nije samo opala dlaka, vise mi izgleda kao da je bila rana koja je zarasla, vlazno je a opet mi je nekako cudno... On jadnicak to stalno lize, i stavila sam mu jod, kad je krenuo da zavija...
http://www.dodaj.rs/?7/MW/2NIlTBqJ/01122009031.jpg
(kliknite na sliku za vecu)
Evo resenja,odvedi ga kod veta da mu ocisti podrepnu zlezdu,ovo je on sam sebi napravio pokusavajuci da pocese zlezdu.