vilus
Iskusan
- Poruka
- 5.145
Ja se izvinjavam sto duze vreme nisam bio prisutan ovde ali poslovne i porodicne obaveze mi oduzimaju dosta vremena.trudicu se da pomognem koliko mogu.
Srdjane,drago mi je da si se vratio medju nas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se izvinjavam sto duze vreme nisam bio prisutan ovde ali poslovne i porodicne obaveze mi oduzimaju dosta vremena.trudicu se da pomognem koliko mogu.
Malisa je okKolko mi je bilo lakse kad sam dosla i videla da je ziv. Cak se ni voda nije skroz ohladila. A jadnicak je kad sam ga stavila u novu kucicu, poceo da sisa one plisane igracke i da ih lize
Nahranila sam ga iz sprica, jedino ne znam koliko treba da mu dam al to ja otprilike, kad pocne da mrljavi prestanem. Ne znam sta mi je ciniti za kasnije dal da ga hranim jos jednom il da ga pustim da spava do ujutru u 9 kad bh ga opet nahranila jer i danas sam ga probudila i posle je bio sav uznemiren, kad sam odlazila jos je cvilio
Inace citala sam sad na nekom sajtu da stene sa 4 nedelje prestaje da puzi, pocinje pogledom da prati predmete i da reaguje na zvuk. Ovaj malisa to jos ne radi, tako da ima oko 3 nedelje
Evo ga malecki gospodin
U novoj kucici medju vestackom porodicom
Sto ste me bre budili???
A nemojte da me ostavljate samog...
![]()
Kucov je presladak!
E jedno pitanjce, koji i dali se daju antibiotici posle same operacije sterilizacije?!
Daju se da ne bi doslo do infekcije,ali to ce ti objasniti vet koji sterilise.
molim za pomoc.imam malog (pa i nije bas mali) zlatnog retrivera starog oko2,5 mjeseca. primio je vakcinu, izvodimo ga vani, ali samo ispred kuce.prvo pitanje je da li ga smijemo okupati?drugo pitanje je sta da radim sa buhama, pojesce ovo moje preslatko stvorenje.sljedeca vakcinacija bi trebala biti za 15-tak dana.unaprijed veliko hvala!