burence, hvala sto si pitalau svakom slucaju
Malisa je i od jutros dobro, dobio je mleko sa jednim zumancetom. Radnici koji tu okolo nesto rade su mi rekli da ih je bilo 4 pre nekih 7 dana i da je samo on ostao. Sta se ostalima desilo, ne znaju

Inace oni su mu napravili tu prvobitnu kucicu i paze na njega preko dana da ga neko ne dira. A preko noci to mu je sto mu je.

Sad sam ga malo i pustila na sunce iz kutije bauljao je, gundjao, svadjao se

To sto je tako aktivan i hoce da jede mi govori da ce mozda preziveti ovaj kritican period...
Inace treba mi jos par vasih saveta
1. Da li je ok da veeeeliki deo dana provede u kutiji? Ja ga pustim 10-ak minuta svaki put kad odem da se proseta tj propuzi ali stalno trazi da se vrati u kutiju i u njoj je najmirniji

To znaci da je van kutije oko 40-50 minuta dnevno maximum. Strah me da ga pustim van nje kad me nema da ne odbaulja do ulice

Piski i kaki u kutiji na novinama i to mu promenim svaki put kad odem. Danas je cak imao malo formirane stolice

za razliku od juce kada je imao totalno voden i sluzav narandzast proliv. Da li mislite da je to sto tako radim dobro?
2. Dajem mu jednom dnevno mleko ad sa zumancetom i pavlakom a ostatak dana samo mleko. Plasim se da mu ne bude mnogo masno da dobija pavlaku i zumance celog dana. Jel bi trebalo jos nesto?
3. Kada da mu dam pasticu protiv glista jer ih je pun
Hvala unapred i izvinjavam se ako davim al ovako malo stene jos nisam pazila pa ne bih volela da uradim nesto pogresno.