... šta znači kada se neko dobro ljubi. Ja sam pokušao da mu objasnim, ali on nije bio zadovoljan mojom definicijom(zamalo da ga ufatim pa da ga zažvalam, tako bih mu najbolje objasnio:-)Šta biste mu vi rekli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
HeBePoBaTaH_:I kad ne zine kao som. I one ribe što se ljube sa razrogačenim očima, da se uplaši čovek, ili npr. zubi kad se zveknu![]()
avesic:neka odgleda reklamu --glavna uloga antonio banderas --- nekako deluje spontano za dobar poljubac ,,,prosto osetis da bi tada bio pravi trenutak ,,,,, ps ;;; ja se više ni sa kim ne ljubim ,, cini mi se da u poslednje vreme niko ne obraca paznju na higijenu ustiju ,, ma dobro operu ljudi zube ,, ali onu proceduru kasnije izgleda niko ne primenjuje ,,, sacu da postavim temu o tome
Kakav poznavalac!commodore:Osecaj za ritam.
Za dramu.
dodir.
dah.
neznost.
cvrstina.
disanje.
vatra.
talenat.
sa tim se radja. :wink:
Kako kaze "Bajaga": Jer ti se ljubis na tako dobar nacin nemas pojmaaaaaaaa kako mi nedostajes....Ma kad ti se neko svidja jos te ni ne poljubi a tebi vec zmarci krenu...zamisljas i lebdis...Slavik:... šta znači kada se neko dobro ljubi. Ja sam pokušao da mu objasnim, ali on nije bio zadovoljan mojom definicijom(zamalo da ga ufatim pa da ga zažvalam, tako bih mu najbolje objasnio:-)Šta biste mu vi rekli?
Vauuuuuuuuuuuuuuuuu....loop:Bolja je ona od Balasevica
Da joj krene sav na carapi kad je poljubim![]()
commodore:Osecaj za ritam.
Za dramu.
dodir.
dah.
neznost.
cvrstina.
disanje.
vatra.
talenat.
sa tim se radja. :wink:
Ja bih mu rekla "Bježi mali, to se ne uči iz knjiga nego uživo, kao npr. plivanjeSlavik:... šta znači kada se neko dobro ljubi. Ja sam pokušao da mu objasnim, ali on nije bio zadovoljan mojom definicijom(zamalo da ga ufatim pa da ga zažvalam, tako bih mu najbolje objasnio:-)Šta biste mu vi rekli?