- Poruka
- 45.454
To je odgovor Nini, ako meni ne veruje ima tebe kao svedoka.To je samo moje razmišljanje jer sam ja paranoična. Ne pravite od mene idola, nemojte mi se klanjati, niti mi služiti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je odgovor Nini, ako meni ne veruje ima tebe kao svedoka.To je samo moje razmišljanje jer sam ja paranoična. Ne pravite od mene idola, nemojte mi se klanjati, niti mi služiti.
Metry, ti i ja nismo baš dve najstabilnije osobe na forumu, lutko.To je odgovor Nini, ako meni ne veruje ima tebe kao svedoka.
Lutko, nije ni Nina baš ona što je nekad bila, pa šta se tu može....život teče s nama i bez nas...Metry, ti i ja nismo baš dve najstabilnije osobe na forumu, lutko.
Lepo rečenoživot teče s nama i bez nas...
Neka je brate pusti je, nju hrani sve ovo razumes. Neka je.Draga Nina, ne razmišljaju sve žene kao ti, tako da stavljajući žene kao konstantu svog razmišljanja stalno tražiš problem u muškarcima.
Koji ti je ..šta si poludeo ..i šta hoces od meneNeka je brate pusti je, nju hrani sve ovo razumes. Neka je.
Ninaaaaa!
Forest Gampnije glup onaj ko je glup nego ko govori drugima da je glup
U ovom slučaju, bio si pametan što si izbrisao, svaka čast. Dobra procena.Ja nekad napišem nešto, onda skapiram da me pola ljudi neće skapirati ili mi neće verovati, pa obrišem.
Nekada se desi da mi moderator vrati izbrisani post ako smatra da je pametan i da je šteta što je izbrisan,
Ja nemam ništa protiv.
iskljuci zoomMalo sam imao problema da ga celog stavim u kadar. Usao je u kadar do pola nije vise moglo.
Pogledajte prilog 1581040
Kada „upoznate“ neku ženu na društvenoj mreži ili na nekom od foruma, krenete da šaljete slike svog polnog organa ?
Šta mislite da cete sa tim postici ?
Da li mislite da je vaš polni organ najbolji deo vas i da je to jedino što zanima žene ?
I da dodam ova tema nije generalizacioja jer to ne rade svi muškarci, vec pojedini i pitanje se odnosi na njih koji to rade
Blurovane Il ne?Немаш моје радове у колекцији?
Pogledajte prilog 1581040
Kada „upoznate“ neku ženu na društvenoj mreži ili na nekom od foruma, krenete da šaljete slike svog polnog organa ?
Da li mislite da je vaš polni organ najbolji deo vas i da je to jedino što zanima žene ?
I da dodam ova tema nije generalizacioja jer to ne rade svi muškarci, vec pojedini i pitanje se odnosi na njih koji to rade
Najveca moguca glupost.Pogledajte prilog 1581040
ja ne mislim nista, to olovni vojnik misli a ne ja brePogledajte prilog 1581040
Vidiš, ovde pišeš većinu stvari koje se kose sa nekim društvenim normama, niko ti ništa ne kaže, obrišu ti post sa brojanjem dickova, ti besniš ,zanimljivo