Pitanje za pojedine muškarce?

Pa ne bas

Zapravo zemske meni salju prve... nekad i na prepad...mislim da imam najvecu kolekciju oskudno odevenih forumasica u istoriji foruma... bar sam poskidao ove najjace macke... bilo je tu bas dobrih doooobrih komada mesa...

Poslao sam jednu dve tri slikice onako bas opake... da ne bude da sam nevin alo 🤣

Pogledajte prilog 1581040

Kada „upoznate“ neku ženu na društvenoj mreži ili na nekom od foruma, krenete da šaljete slike svog polnog organa ?

Šta mislite da cete sa tim postici ?
Da li mislite da je vaš polni organ najbolji deo vas i da je to jedino što zanima žene ?

I da dodam ova tema nije generalizacioja jer to ne rade svi muškarci, vec pojedini i pitanje se odnosi na njih koji to rade

Nisam muško, ali mogu da pogledam :mrgreen:
Ja mislim da to rade ako hoće kres šemu.

Kada „upoznate“ neku ženu na društvenoj mreži ili na nekom od foruma, krenete da šaljete slike svog polnog organa ?

Da li mislite da je vaš polni organ najbolji deo vas i da je to jedino što zanima žene ?

I da dodam ova tema nije generalizacioja jer to ne rade svi muškarci, vec pojedini i pitanje se odnosi na njih koji to rade

Ja ne znam ni jednog muškarca da to radi.

nikad slao prvi..al kad dobije skakljive slike ja uzvratim..

415219674_784525487046335_5499076495262451450_n.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

Najveca moguca glupost.

ja ne mislim nista, to olovni vojnik misli a ne ja bre

Vidiš, ovde pišeš većinu stvari koje se kose sa nekim društvenim normama, niko ti ništa ne kaže, obrišu ti post sa brojanjem dickova, ti besniš ,zanimljivo :mrgreen:

Ок

Кенсел култура постмодерне Крстарице

Прихватила си овај дискурс који не води нигде, као и ову пропалу Крстарицу.

Ако желиш овакав стил извргнутог неслободног и цензурисаног изражавања . Добићеш га, па се дури као и Нина.

:kafa:

Poslednja izmena:

Back