- Poruka
- 63.750
Pa sto ima kolekciju onda? Dokazni materijal?Ne mislim da želi nešto s tim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto ima kolekciju onda? Dokazni materijal?Ne mislim da želi nešto s tim.
Pa to ti je to.То је наша драга другарица, Емилија Марти.
Zašto sam ja imala kolekciju mirišljavih papirića kasandra i luis? Brate, skupljaju ljudi šta im se dopada.Pa sto ima kolekciju onda? Dokazni materijal?
Pa vole se ljudi a razdaljina ih deli.Pa i tad bolje da joj posalje snimak sebe kako svrsava na nju ili nesto tako. Ono kao kita krupan plan 4k uz sve "Jel ti nedostajem"...mislim ok, sto da ne.
Nema sad da se vadiš, naranio si me mnogo putaPa to ti je to.
a da da, kapiram, neki amelija pule shiz fazon, skuplja cudne stvari i voli male cokoladne bombonice.Zašto sam ja imala kolekciju mirišljavih papirića kasandra i luis? Brate, skupljaju ljudi šta im se dopada.
Baš takoa da da, kapiram, neki amelija pule shiz fazon, skuplja cudne stvari i voli male cokoladne bombonice.
Pa dobro al sto lenjo samo slika kitu coevce. To svako moze. Nek nabaci neku fotku sebe, poza, znojav napet, mlaz prsti sta vec, to je mozda napali.Pa vole se ljudi a razdaljina ih deli.
Pa nisam mislio samo na slike lakse im je video...Pa dobro al sto lenjo samo slika kitu coevce. To svako moze. Nek nabaci neku fotku sebe, poza, znojav napet, mlaz prsti sta vec, to je mozda napali.
Pa dobro nisu svi u istoj vezijao brate bio sam u toj long disntas rilejshnship nikad vise! Ono ako se rastajemo na duze staze...
Odvratno je.jao brate bio sam u toj long disntas rilejshnship nikad vise! Ono ako se rastajemo na duze staze...
Obrisace opet ako napisem kazu provokacija@kapetanmark šta si mi to napisao pa je nestalo
Uzas!Odvratno je.
Ma ok kapiram. Necu da dramim.Pa dobro nisu svi u istoj vezi
Pa što provociraš? Notty notty boyObrisace opet ako napisem kazu provokacija
Ih... Nije neka provokacija adelaPa što provociraš? Notty notty boy
To je samo moje razmišljanje jer sam ja paranoična. Ne pravite od mene idola, nemojte mi se klanjati, niti mi služiti.Ovo sam i ja video, mož da zatvaraš temu....valjda ti je jasno?