Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aha...razumem sad..ali mi nekako imaju istu onu...da kazem srcanost,sta god da je njihova upotreba. To je neko moje misljenje,verovatno gresim,ali kad gledam kako No ide na rukav,stalno mi je pred ocima moj pas i njegova guma:D:D:D

naravno da pitove krasi srcanost i divim se toj karakteristici ali isto tako mislim da mu upotreba ne treba biti ogranicena na meceve, i apbt moze da bude i radan pas i kucni ljubimac i odlican cuvar. nikada nisam osporavao kvalitet tuh pasa samo sam osudjivao borbe i uvek cu biti protiv. ko voli krv i peglu nek izadje na livadu pa nek se pobije sa nekim svoje konstitucije i kilaze pa nek se kidaju do ujutru

imam dosta slika gde apbt koriste kao sluzbenog psa, i ne osporavam da moze da se uradi perfektno ali aj ti sad objasni nekom ko gleda samo pravo. sto ti kazes kad se no zakuca na rukav nije to igra ili sala

JAO ljudi moji odlepicu, znaci aaaaa...
Mrvica je u teranju i skroz je odlepila, trazi muza...siluje sve po kuci. Mi smo se bili odlucili da je sterilisemo posle ovog teranja, nije imala stence. Neki veterinari mi kazu da je pozeljno da ima barem jedan okot, drugi kazu da ne mora. Drugarica j e skoro sterilisala svoju zenku koja se takodje nije kotila i sad imaju problema , pritom je zahvat uradio neki renomirani vet.
Zao mi je mog psa, tako je tuzna, nikad nije bila ovakva, samo se vuce po kuci , cvili, sedi ispred kapije, naskae na sve.:oops: nemam pojma sta da radim naslusala sam se razno raznih saveta, prica sa razno raznim iskustvima, sugestija, ali ipak ne mogu da donesem odluku. Zao mi je da joj uskracujem ono sto je prirodno....:confused::confused:
Nemam pojma sta da radim!!!!!! Dusa me boli kad je vidim da se vuce po kuci ko prebijena macka......:-(

Image887.jpg

Ne znam sta da ti kazem :(
To da nije zdravo da nema nijedno parenje pre sterilizacije je mit.
Tako da mozes slobodno da je sterilises. Bas mi je zao,na slicici je taaako smorena. Nikad nisam cula da zenka naskace po kuci.
Ako vam ikad zatreba "muska" strana, mi smo uvek tu.:)
koji joj je dan danas? Ako je vec zasla u drugu nedelju,izdrzi jos malo,procice je,pa je sterilisi,ako zelis. Kazem ti,ne cimaj se,to da mora da ima barem jedan okot nije tacno.

:oops:nemam pojma:oops:
ne javljaju se,danas je vec 40 i neki dan,cim se nista ne desava....ne znam,videcemo. Sutra cu ih zvati(ja sve odlazem za sutra):)
Jedino se nadam da posto je mlada,ovo bi joj bio prvi okot,da se mozda ne vidi na njoj,jos plus sto je malkice "elegantno popunjena". Ali vec toliko je proslo...a ja mislim da bi mi odma javili cim saznaju. :(
ma nek su zivi i zdravi,bice stenaca na sve strane neki drugi put,ako se ovaj vec ne desi

pozdrav!
sto bre nema kod nas to takmicenje u povlacenju tereta,ja sam 100 % sigurna da bi moj pas u svojoj kategoriji(sto se tice kilaze) pobedio!!!!
posto je mrcina,hteli smo da uradimo nesto sa njim...za dresuru je kasno,za agility i nije nesto stvoren,posto ga smara to skakutanje i tacno je samo za vucu,da se upregne i vuce ko vo,on to obozava!!!! I eto,bas toga nema...

Back