Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvini klarens ali gospic nije u Srbiji....nazalost..a to kad su pitovi dosli kod nas, heh..ja se cesto zezam kako je pit Srpski pas :):):):)

E , ljudi a u vezi onog halapljivog klopanja, pa ja bas nemam problema sa tim jer sam ga resila u pocetku, ali Mrvica jede tepihe , krpare a od toga nema sanse da je odviknem ni batinama....Sto je najgore ne kida ih ispred mene nego kad ostane sama i to u prvih 15 min, ako ih ne iskida tada ne dira ih posle, to sam provalila kad odem do prodavnice i kad se vratim haos u kuci....
poz svima!!!!!!!!!

Ma imaju i moja vrata rane,ali joj to nije bilo zanimljivo, sad se bukvalno bojim da je ostavim samu da ne bi pravila haos.Jednom je pojela lajsnu od laminata,samo eto to nikad ne radi u mom prisustvu pa da mogu da je kaznim...Samo znam da je moj namestaj zestoko ugrozen od Mrvice :):):)

E, super! Bas mi je drago! Cuvaj namestaj! Ja nisam nikad imala taj problem grickanja stvari, jedino sto su mi sva vrata izgrebana, posto on pokusava da ih otvori, kad nismo tu, pa skroz oljusti farbu sa njih. I zaboravih, jedna su razbijena, posto su staklena, pa je on lupao po njima kad su dosli gosti i razbio ih!

Ma sve je to lepo sto ti kazes ali ti ja pricam o prostorima bivse SFRJ ne Srbije
doduse u necemu si upravu! prve slike iz LIKE sa pitovima su mi iz 89(bas sam zvao ujnu da mi pogleda)! I imas li kojim slucajem sajt ili informaciju gde bi mogao da nadjem neke podatke sto se tice krvnih linija?!- al da su na srpskom! pa makar i da je knjiga u pitanju

evo nekih slika americkih pit bull terriera.

1100012.jpg

dogs_maul_farm_worker_death.jpg

Izvini klarens ali gospic nije u Srbiji....nazalost..a to kad su pitovi dosli kod nas, heh..ja se cesto zezam kako je pit Srpski pas :):):):)

E , ljudi a u vezi onog halapljivog klopanja, pa ja bas nemam problema sa tim jer sam ga resila u pocetku, ali Mrvica jede tepihe , krpare a od toga nema sanse da je odviknem ni batinama....Sto je najgore ne kida ih ispred mene nego kad ostane sama i to u prvih 15 min, ako ih ne iskida tada ne dira ih posle, to sam provalila kad odem do prodavnice i kad se vratim haos u kuci....
poz svima!!!!!!!!!
Izvini Natasa ako si lepo procitala ja sam napisao SFRJ ako ti to nesto znaci.

doduse u necemu si upravu! prve slike iz LIKE sa pitovima su mi iz 89(bas sam zvao ujnu da mi pogleda)! I imas li kojim slucajem sajt ili informaciju gde bi mogao da nadjem neke podatke sto se tice krvnih linija?!- al da su na srpskom! pa makar i da je knjiga u pitanju
ima sajt ali nije za tebe tu se ulazi na preporuku razumljivo tako da pitaj sta te interesuje ja ih imam idavno a to znaci skoro od pocetka

danas sam vidio jednu sliku sto je jedan pit bull terrier uradio jednom covjeku, ne bih da stavljam tu sliku da ne bih stetio temu, ali to je nemoguce gledati.
ovim nisam htio nista lose da kazem o pitu, samo to da nisam mogao da vjerujem.........nadam se da se vlasnici ove rase nece naljutiti!!

Ja mogu samo da vam kazem da su pitovi duse od pasa...trenutno cuvam pita,staforda i rota...svi kao "opasni" psi kad ih neko vidi ne sme da im pridje zbog njihovog izgleda....a oni koji ih znaju prosto ne mogu da se odvoje od njih...

danas sam vidio jednu sliku sto je jedan pit bull terrier uradio jednom covjeku, ne bih da stavljam tu sliku da ne bih stetio temu, ali to je nemoguce gledati.
ovim nisam htio nista lose da kazem o pitu, samo to da nisam mogao da vjerujem.........nadam se da se vlasnici ove rase nece naljutiti!!

Da li si ikada video sta obicne lutalice tj mesanci rade ljudima...?

Rin@ sajt gresi, jako.
Izmedju pita/AST-a i SBT je velika razlika, tesko da mozes da pogresis.
Mozda se ovde bolje vidi razlika u glavi.
solo-1.jpg

ma znam ja razliku, nego sam videla na sajtu, pa reko, valjda oni znaju bolje od mene.
Sta god da je onaj pas, jako je lep. Ne znam, meni on ne lici na pita, sad, verovatno nije ni SBT, mozda je nesto izmedju, a mozda ja gresim :):wink:

Back