B@mbi
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
Slusam price jbt, ljudi kad ostave psa, on predje na znam koliko kilometara da bi opet bio sa gazdom. Znam cak licno jedne ljude sto su za vreme rata u Bosni izbegli odande i dosli u Bg, a tamo su ostavili zenku mesanca. I dva i po meseca kasnije,ona je presla 450 kilometara, i dosla na njihova vrata...eeeej covece, to se zove pas, a ne ova moja razmazena dzukela, moram da ga molim da dodje samnom kuci....ne sad sam se stvarno iznervirala, ovo sto mi je veceras uradio je bila poslednja kap, moracu nesto da preduzmem....sad smo u svadji, ne pricam sa njim da bi se osecao krivim...mada ne vidim da pomaze, posto vec dobrih sat vremena lezi na krevetu i hrce...
moj tata je u vojsci imao stafa
i kada je otisao pas nije nista radi sem sto je sedeo i cekao mog tatu pa ga ovi pozvali nazad i moj cale ga usvoji...
ja jos nisam bila ziva pa ga ni neznam al je kako kazu sjajan pas bio...
a kada se setim mog enca (retrivera) i on ko i tvoj samo da skita zato sam ga pustala samo u zatvorenom terenu u olimpu za zvezdari...
nadji i ti neki takav zatvoren prostor pa ga pustaj da se izigra...
i cak moja bela poprimila osobine enca pa samo slusa kada joj se oce...

), знам како се осећаш, за мог рота су коментарисали да је пит, али да се не враћам опет на ову тему.
ops: