Nastasa
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
Evo ga opasni pit bul
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pitam zato sto mi prvo, zvuci malo neverovatno da se svaka zivotinja smatra opasnomInace, to je bila malo slobodnija formulacija. Radi se o tome da se svaka zivotinja smatra opasnom i da je obaveza vlasnika da rizik po okolinu svede na minimum.
Pit Bul Lover zao mi je sto se to desilo Gipsiju nadam se da je ok i da nece ostati neke posledice. Mrvicu je ujela zanka retrivere za glavu kad je bila stene od 6 meseci.. Retriveri spadaju u grupu bezobasnih pasa, ja to ne osporavam, ali svaki pas moze da ujede.
Iskreno vise se plasim vlasnika hehehee

. Trebalo je da se pari sad ovog meseca sazenkom iz kraja, mada je to njoj tek prvo teranje, pa sam im rekla da zbog nje sacekaju jos par meseci, pa cemo onda sledeci put... E,sad vidim porukuPit Bul Lover nadam se da ce se gledamo na prolece u Karadjordjevom sa nasim kucama, Mrva treba da udje u teranje, mozda je i parim samo da nadjem nekog lepog deckonju.
8-)8-)
ops:
A i roditelji su mu lepi, posebno otac, on je skroz zut, imam sliku samobilnog, videcu da je postavim...mama je na slici malo mrsavija, zato sto je u "pitu" ako znate na sta mislim.Inace, Mackic, taj pit sto lici na Dzipsija, gde3 si ga videla, kod tebe u kraju pretpostavljam. Ima dosta crnih pitova u poslednje vreme, pre ih nije bilo toliko...

ovo nisam znao -
Pitbulovi zabranjeni u Novom Sadu, Apatinu, Zrenjaninu, Kuli...
Osim Novog Sada, odluku o uslovima za držanje i zaštitu domaćih životinja doneli su i Zrenjanin, Apatin i Kula. Ona obavezuje da svaki pas tokom šetnje mora imati zaštitnu korpu na njušci i biti na povocu koji ne sme biti duži od metra. Ta odluka posebnom stavkom zabranjuje držanje i šetanje pitbul terijera. Odlukom o uslovima za držanje i zaštitu domaćih životinja u Novom Sadu zabranjeno je držanje, šetanje i izvođenje pasa rase pitbul terijer. Za one koji se ogluše o tu odluku predviđena je novčana kazna od 250 do 25.000 dinara.
pitam se koliko se ovaj zakon sprovodi, i da li ovde na temi imamo vlasnike pitbula iz novog sada?