Poenta je da je tesko stanje u skolstvu. A to koriste neki lesinari i po skolama su se zacarili. Pri tom ne mislim na neke direktore vec na neke profesore koji koriste situaciju.Recimo neki sa pozicija profesora mogu da uticu dosta na direktore, ucenjuju itd. na nacin obrazovanja, na atmosferu, na ...  itd

Pa to je bilo pre, sad su vec postali direktori....svuda se trazi ko je zeljan da pomaze SNS i da radi propagandu....to donosi puno...
Stvarno ste nedokazani , pa jel vam Litijum pokazuje kakav je sadrzaj naroda, da se lako kupuje covek za 2 litra ulja, 100e i slicno...a sad odjednom kao to zaboravili..
Mene ne bi iznenadilo ni dva nova resenja..
Da se za profane postave glumci dok cekaju uloge, oni umeju da glume ili treba da nauce da glume profane...
To bi resilo finansijski , dok vec cekaju , mogla bi polovina plate....
A drugo je da se posao daje po izgledu kandidata, da izgleda kao profan, tj da mu je to zivotna glumacka uloga....i onda imamo skole sa profanima koji lice na profane.....a ne da se vacare tamo pred decom, pricam iz prakse...sto nije prilicno ili se sukobljavaju ko je veci autoritet sa nekim drugim profesorima....
trece resenje je da uvezemo butance....
Ja sam protiv tog resenja, jer iako ova SNS vlast pokazuje da je bitan biznis i njihova zarada , na osnovu imovine vlasti , opet toliko pishanje po pripadnicima Srpskog naroda, ipak nije fer....koliko god Srbi voleli ta izivljavanja, opet ne treba im sve zelje ni ispunjavati...