- Poruka
 - 19.177

Samo treba jak protest.
Da se, recimo, potpuno obustavi nastava i zapali par skola.
To bi, mozda, skrenulo paznju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta je rešenje ?Suvise katastroficno , ovaj narod je vekovima nepismen, vekovima ne zna logicno da razmislja i razmislja onako kako dobija prednost, znaci preko i impulsivno , ko kome prvi glavu skine...
Bilo je teskih vremena , pa nista, bice teskih vremena pa nista....uvek ce biti otvorenih kafica i dobrih kolica da se nadje adekvatna zenica, i muz...
To je Srbima najbitnije, sve ostalo su boze...
a da je privatila, sta bi bilo ?Moja zenka pre mesecak odbila da radi u prosveti. Zvali je jer imaju manjak. Rekao sam joj: nemoy da se zayebavas.
Usla bi u to sranye politikanata u tu skolu i mnogo vise energije bi trosila na odnose sa administracijom, koleginice, nekom internom politikom te skole, nego na predavanje i decu sto bi i volela.a da je privatila, sta bi bilo ?
Evo dobre ideje za pristojne prosvetne radnike od pristojnog oficira ko zna čije države....doduše i njemu smo mi plaćali da radi protiv nasSamo treba jak protest.
Nije lako ni predavati. Inače deca ne žele da uče.Evo dobre ideje za pristojne prosvetne radnike od pristojnog oficira ko zna čije države....doduše i njemu smo mi plaćali da radi protiv nas
I lik je sasvim u pravu, pismeni treba da idu ( u svoje države ili gde im je volja) da nam decu malo uče nepismeni i priučeni....garant bi bila bolja prosveta...
Ma otkud lako, teže nego seći drva ili kopati kanale, a još platiš diplomu....nije lako...Nije lako ni predavati. Inače deca ne žele da uče.
jel to garancija ? Nisam siguran.garant bi bila bolja prosveta..
Za cepanje drva ne treba da se spremas. Uzmes sekiru i odseces. Za predavanje moras da izdvojis dva sata kod kuce da kad dodjes u skolu ispredajes to. I onda cimanje da li je sve bilo kako treba itd.Ma otkud lako, teže nego seći drva ili kopati kanale, a još platiš diplomu....nije lako...
mene da neko tera da cepam drva , pre bih se vratio u prosvetu....izmedju ta dva, lakse je u prosveti...cak i da je 22000 dinara...Za cepanje drva ne treba da se spremas. Uzmes sekiru i odseces. Za predavanje moras da izdvojis dva sata kod kuce da kad dodjes u skolu ispredajes to. I onda cimanje da li je sve bilo kako treba itd.
Evo dobre ideje za pristojne prosvetne radnike od pristojnog oficira ko zna čije države....doduše i njemu smo mi plaćali da radi protiv nas
I lik je sasvim u pravu, pismeni treba da idu ( u svoje države ili gde im je volja) da nam decu malo uče nepismeni i priučeni....garant bi bila bolja prosveta...
Evo odmah cu dovesti drugaricu koja je zavrsila drzavni uciteljski fakultet (prosek ocena 8+) i koja vise ne zna ni sama gde sve nije predala CV.
Nije lako ni predavati. Inače deca ne žele da uče.
Pa cepanje drva za kuću nije posao nego celodnevno testerisanje i cepanje drva za pare, i ne treba ti diploma osim ako ti neko kupi diplomu pedagoškog fakulteta, pa ne moraš da cepaš drva, ali ni da znaš nešto...Za cepanje drva ne treba da se spremas. Uzmes sekiru i odseces. Za predavanje moras da izdvojis dva sata kod kuce da kad dodjes u skolu ispredajes to. I onda cimanje da li je sve bilo kako treba itd.
Ja bot, a ti oficir u stranoj vojsci na zadatku dezinformisanja naroda koji ti je platio drkanje u žici .... Ne, nemaš ni obraz ni svest....a i ostalo je upitno...Hahaha, najbolje da si me ti placao, botino![]()
Ja bot, a ti oficir u stranoj vojsci na zadatku .... Ne, nemaš ni obraz ni svest....a i ostalo je upitno...
Zavisi u kojoj skoli. Ima skola gde se nista ne radi ... tj jako malomene da neko tera da cepam drva , pre bih se vratio u prosvetu....izmedju ta dva, lakse je u prosveti...cak i da je 22000 dinara...
idi? sa diplomom srpske vojne akademije kao stručnjak za IT pa te zaposlili da troluješ srpski narod...glat si retard....Ja sam civil, retardu
Već više od decenije sam civil![]()
idi? sa diplomom srpske vojne akademije kao stručnjak za IT pa te zaposlili da troluješ srpski narod...glat si retard....
čuo sam da vas civile plaćaju da sedite i ništa ne radite pa možete ceo dan na društvene mreže, sve su glupi ko mi srbi što vas platismo da nas prodajete...
Cepanje drva nije karijerni posao (pod karijerni podrazumeva sve sto je ulaganje i razvoj vestine ili rada). To radis dok imas izmedju 16 i 20 i neke godine. Sve preko reskiras svoju egzistenciju jer sa 40 i 50 ne mozes da cepas toliko drva da bi zaradio da prehranis sebe- porodicu i minimalan standard.Jedino ako u medjuvremenu kupis masine za cepanje, secenje, obradu i td i onda to radis na vel'ko.mene da neko tera da cepam drva , pre bih se vratio u prosvetu....izmedju ta dva, lakse je u prosveti...cak i da je 22000 dinara...
sad zaposljavaju sa višom skolom jer nema vise profesora na birou. Nece vise niko da radi u prosveti, sem retkih.Ti misliš da je rešenje da se učiteljice angažuju umesto nastavnika i profesora u srednjim školama? Bravo! Druga je stvar što ni učiteljica više nema na birou koliko ih je bilo ranije.