RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
Sva sreća te ste vi takvi svedeni na statističku grešku i ustvari ne postojite.
da je drugačije bilo bi alarmantno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, sad napišiši i zbog čega.
Inače, ja bratoubilačkim ratom smatram upravo medjusobno ubijanje Ravnogoraca i SDK. Komunisti nam nisu braća.
Зато што не разумеш основне ствари: дрво јесте дрво али нису исти плодови.Šta se onda bunite protiv ovih danas na vlasti kad su identični tim zlikovcima kojima nalazite opravdanja ?
Kako su zlikovci nedić i ljotić nekada bili nacističke sluge i izvršioci najstrašnijih i najprljavijih poslova protiv srpskog naroda za nacistički, okupatorski račun , tako su ovi danas isto sluge zapada i briselskih gazda koji zatiru opet nas , srpski narod uz njihovu pomoć, a nazovite ih kako hoćete po redu : sns-ovcima, ds-ovcima, sps-ovcima, ldp-ovcima , spo-vcama itd. ali među njima i onima od pre 70-tak godina nema nikakve razlike.
Baš mi jadno kada pročitam ovako nešto od nekoga ko se srbinom predstavlja...prejadno.
Uživo svakako da nema šanse da poznajem nekog takvog.
Видимо докле су нас твоји "ослободиоци" довели...Sva sreća te ste vi takvi svedeni na statističku grešku i ustvari ne postojite.
ok i sta sad,nisu samo komunisti ginuli nego i antifasisti cetnici koji se nigde ne spominju iako su nepravedno zapostavljeni,niko ne govori o njihovom stradanju,vecito te komunisticke zrtve,ja kad vidim zvezdu petokraku odmah se setim zbog cega smo zaboravili i Jasenovac i ostala srpska stratista,dosta vise o komunjarama,daj one koji su stvrno zapostavljeni
А ко није сарађивао са нацистима и фашистима у Југославији?..Чија војска (идеологија) је остала имуна на то?..
Ајде нек наведе бар некога ко није сарађивао у неком тренутку тог рата са овим окупатором?..
Сви су сарађивали али нису исти свима мотиви (разлози) за сарадњу.
Prosvetli me,al ne iz novokompovanih vremena ili tipa rekla mi baba što živi preko puta dedinog komšije...Kad su to partizani ili NOVJ sarađivali sa sa Hitlerovom fašističkom bandom?Za četnike i ustaše imaš milion i slika i dokumenata i kakvih god hoćeš dokaza...
Aj izmisli neki dokaz da su partizani radili za Hitlera...
E
Razmisli malo,zašto bi bežali svi zajedno???Ovo sada što pričaju je obična revizija,najobičnija glupost.
ravnogorci su proganjani ,a zbog cega su bezali pred antifasitima,pa evo zbog cega
http://sr.wikipedia.org/wiki/Армија_Крајова
Ovi Poljaci su bili iskreni antifasiti lojalni valdi u ekgzilu ali komunizam nije trpeo suprostavljenu ideologiju
Домовинска армија је званично расформирана 20. јануара 1945. године, како би се избегао сукоб са Совјетима и грађански рат. Међутим, велики део бораца Домовинске армије на ово расформирање гледа као на тактички потез, тако да борбу и даље настављају, и то против просовјетског режима у Пољској и Црвене армије. Другачије нису ни могли да поступе, с обзирома на изјаву високог функционера пољске комунистичке власти, Владислава Гомулке: „Војници Домовинске армије су непријатељски елемент који се мора немилосрдно уништити“. Такође, слично је изјавио још један комунистички функционер, Роман Замбровски.
Treba biti iskren i reci da se zlocini komunista cesto preuvelicavaju mada su bili brojni .Mom prijatelju je otac bio cetnicki major sa Romanije,komandir cetnickog bataljona.Nakon rata samo zbog cina je odlezao deset godina u Zenici i to je bilo sve,nije bilo progona i sikaniranja porodice
Srbi danas koji nisu ni osetili taj rat kao ni posleratni period, imaju obicaj da stranu njima ideoloski blisku velicaju i negiraju zlocine pocinjne od strane istih,dok istovremeno suportnoj strani pripisuju i sta jeste i sta nije.Gospodo draga u svakom rat prvo strada istina.niti su komunisti bili toliko zli koliko im se pripisuje niti su cetnici bili toliko plemeniti kako im neki pripisuju i obrnuto.Kod vas nema sredine ili-ili
Ljoticevcu su zasebna kategorija,dno
Kako se zvao?
Kako se zvao?
Btw, i Armija Krajova je činila ogromne zločine protiv Jevreja, Ukrajinaca i Rusina, Rusa itd.
nema strane u ratu koja ne cini zlocine,jednostavno nema
Имаш о сарадњи комуниста са Немцима и са усташама и на овом форуму, пдф историја па тражи сам.Prosvetli me,al ne iz novokompovanih vremena ili tipa rekla mi baba što živi preko puta dedinog komšije...Kad su to partizani ili NOVJ sarađivali sa sa Hitlerovom fašističkom bandom?Za četnike i ustaše imaš milion i slika i dokumenata i kakvih god hoćeš dokaza...
Aj izmisli neki dokaz da su partizani radili za Hitlera...