Lanternista
Početnik
- Poruka
- 10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni treba: |
bilo je toliko izvora.Zar nitko ne zna nabrojati ih desetak? Ako je moguće prevedene na engleski ili srpski ili hrvatski.
na svim stranicama. čitaj s razumevanjem.Hvala ti. Mislim da sam bio jasan što želim i što je tema u op. Koliko vidim u djelu se spominju mlinovi, Vlasi, mezra Hrvatice i sl. Jel znaš na kojoj se stranici spominju Srbi?
očiti pripadaju pravoslavnoj crkvi. znamo da njihovi popovi pišu ćirilicom. ostali, koji nisu pravoslavci, su muslimani.Oni spomenuti u djelu su svi pripadnici SPC? Nisam razumio.Možeš mi objasniti ovo sa vjerom nije mi jasno.
Bugara možda ima ali hrvata?Koja su to imena srpska? Ekavicom govore i Bugari i Hrvati.
krupni zemljoposednici nisu od interesa u tursko vreme. to što su i oni nekad pisali ćirilicom svedoči da su bili pravoslavci.Pa i Hrvati pišu ćirilicom. Al ok. Imaš koji još izvor. Zanima me posebno Srbija.
evo ti. uživaj čitajući imena svojih dedova.Al ok. Imaš koji još izvor. Zanima me posebno Srbija.