pirsinzi

meni je lepo imati pirsing na pupku i nosu,ali mi je najlepse kada widim prirodnu dewojku/muskarca bez ikakwog pirsinga........e da moja drugarica je busila hrskawicu na uwetu i to je radila pre jedno 7-8 meseci i swe lepo odrzawa i i dan danas je to boli i na najmanji dodir

Shto da ne....Mada ja sam radije za pirsing na jeziku i tako neshto,ne znam,obrva mi je nekako...ne znam....Mada ok,ako se to tebi svidja,bolje to nego nos,ko ja...Nije bilo nikakvih problema,malo peche,al ok

Moja drugarica ima pirsing na jeziku, i to fluorescentni. E to stvarno izgleda zanimljivo, ali je nedelju dana mumlala pa je niko nista nije razumeo... Lepo izgleda na obrvi, ali iz vise razloga mogu samo da mastam o tome...

Moja drugarica ima pirsing na jeziku, i to fluorescentni. E to stvarno izgleda zanimljivo, ali je nedelju dana mumlala pa je niko nista nije razumeo... Lepo izgleda na obrvi, ali iz vise razloga mogu samo da mastam o tome...

Zasto samo da mastas?Imas valjda 18 god mozes valjda sama donositi neke odluke?
Da se pohvalim ja sam juce uradio pirsing na obrvi.A sutra radim jedan vrlo zanimljiv tatoo.

Iju, kuku meni, pa ovo se i muškarci pirsinguju gde stignu!
eek.gif
doh1.gif

pa ne znam bash za obrvu, ali znam jednu devojq stavila je na nos i imala je bash puno problema sa tim...

sto?nije mogla da cacka nos?:hahaha:
ja sam imao probusenu bradu..nema nista rizicno u tome ako busis kod nekog ko se time bavi vec dugo..a ne kao moja ortakinja sto je busila usnu kod nekog tamo lika i posle joj usna zarasla preko plocice i morala da sece ziletom:???:
ja sam skinuo jer me je smorilo vise,ne zato sto mi je smetalo..vrlo brzo se naviknes na to..

Back