Fluffy
Domaćin
- Poruka
- 4.793
Puka je cinjenica da ko je god stavio pirsing na obrvu, da ga je vrlo brzo skinuo.
Možda, ako gledamo ljude sa ovog foruma, ja lično poznajem gomilu ljudi koji svoje pirsinge ne skidaju godinama (ja prva).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puka je cinjenica da ko je god stavio pirsing na obrvu, da ga je vrlo brzo skinuo.
Možda, ako gledamo ljude sa ovog foruma, ja lično poznajem gomilu ljudi koji svoje pirsinge ne skidaju godinama (ja prva).
To je puko lupetanje.
Ja to gledam po ljudima koje poznajem uzivo.
rekles svidjas im se![]()
Ok, ali ne možeš onda da kažeš ko je god stavio pirsing na obrvu, jer definitivno ne poznaješ sve ljude koji su ikada stavili pirs na obrvu.
rekles svidjas im se : p
Pa da, ono uvjek ima izuzetaka.
Kako da im se svidjam, kad nijesam ni uvo produsio![]()
S tim što su medju ljudima koje ja poznajem, izuzeci oni drugi koji skidaju pirseve
Hah, pa zar je to ikome kriterijum?![]()
Rasprava je nastala nečijim nametanjem mišljenja i nekim naredbama u pokušaju, nije čak toliko ni vezana za pirsinge![]()
Devojko, da si rekla: E, mene je to mnogo bolelo, posle mesec dana mi se nije svidjalo kako izgleda, eto, da znaš kakvo je moje iskustvo, to bi bilo skroz ok, ali da ti nekome soliš pamet kako ni po koju cenu ne treba to da uradi je, u najmanju ruku, glupavo. .
nijesam zbog toga busila obrvujer je to taaaako jebano kuuuul
Rasprava je nastala nečijim nametanjem mišljenja i nekim naredbama u pokušaju,
ne nego za sta je vezananije čak toliko ni vezana za pirsinge![]()
Ne znam sto je bol toliki problem....Mislim,istrpis bol i kraj...Mene vise brine neka infekcija...Kontam da bih bila totalno odgovorna,ali sta znas..
E ljudi ne znam sa da radim da stavim pirsing na obrvu ili ne!?
Daj braco pomazite,dajte mi svoje savjete!!!!!!!
koliko razumem pirsinsi su losi po zdravlje, tako da je to meni dovoljno da ih kompletno izostavim...
Kao prvo, misliš pirsinZi?
Na koji način loši po zdravlje, objasni...![]()
Kao prvo, misliš pirsinZi?
Na koji način loši po zdravlje, objasni...![]()
mogu da izazovu infekcije
razne
Pa to je normalno, ako ne vodiš računa.
Ali ako uredno pratiš upustva i neguješ ranu...o kakvom narušavanju zdravlja pričamo?![]()
mogu da izazovu infekcije
razne
hiljade bakterija zive na povrsini tvoje kozePa to je normalno, ako ne vodiš računa.
Ali ako uredno pratiš upustva i neguješ ranu...o kakvom narušavanju zdravlja pričamo?![]()
sad vec mlatisMože i kontakt s ljudima, pa niko nikom ne savetuje da se zabarikadira u kuću i odbija svaki kontakt sa njima.