Pirsing na pupku

Meni se jako dopada pirsing na pupku! Oduvek me je privlacio taj ukras, i evo konacno sam odlucila da to uradim.
E, sad, mene jakoooo strah od igala, i svega toga, pa moze li neko iskreno da mi odgovori da li boli?!
Zivim u Nisu, ali sam cesto u Beogradu, pa gde je najbolje da uradim?

Unapred hvala! :)

Meni se jako dopada pirsing na pupku! Oduvek me je privlacio taj ukras, i evo konacno sam odlucila da to uradim.
E, sad, mene jakoooo strah od igala, i svega toga, pa moze li neko iskreno da mi odgovori da li boli?!
Zivim u Nisu, ali sam cesto u Beogradu, pa gde je najbolje da uradim?

Unapred hvala! :)

ma mene nista nije bolilo =) sama sam si busila ima 7 dana =) sve superr z:lol: busi si sama

od malena sam zeljela pirsing na pupku i konacno sam ga uradila...cula sam za te infekcije i to ali ako radite kod prave osobe do toga sigurno ence doci... to sto je neka djevojke umra od sepse sigurno je bila jako nemarna i radila je to kod neke budale... ja nikad ne bih to radila u nekom studiu i sl. ja sam to radila kod hirurga u klinici... niti mi je obiljezavao ni nista kao sto mozete da gledate po youtube klipovima...bio je to mali hirurski zahvat...dao mi je anesteziju litre alkohola nasuo po svemu tome i provlacio neke cjevcice...proces je trajao oko 10 minuta nije nista boljelo... i price da pirsing zaraste posle 6 mjeseci gluposti... 5 dana je proslo od kada sam ga stavila i nista me ne boli i vec mogu da provlacim mindjusu gore dolje...meni nije doktor rekao da ga mazem sprejevima i sapunima nego svaki dan sa malo alkohola i joda...sada samo jod stavljam i sve je kako treba... pirsing je prelijep i naravno ne stoji svakome...debele osobe treba da izbjegavaju tako nesto jer i pirsing kao i tetovaza stavljaju se na mjesta koja zelis istaci... svima koji to zele da urade neka se raspitaju u klinikama privatnim da im to uradi neki hirurg...sanse nema da dodej do infekcije sigurno

Nikada mi se nisu dopadale takve devojke, ili zene. Pih.
Neka zakace lance onda po celom telu uz pomoc tih pomagala.
Jednu kroz nos mindjusu, pa da izgledaju kao utovljene krmace .

Jedna se ludaca pre neki dan kupala, tako da joj se oslikala ona stvar sa mindjusom .
Sutno sam je nogom u dupe .
Rekao sam : Srami se ukrasne pi***, kad sa normalnom ne mozes privuci muskarca.

Zivele normalne devojke.

Ostale, neka se napasu onih stvari kao zec kelerabe. Ako im dozvolimo. :D :D

Zelim da izbusim pupak,pa me zanima da mi kazete sve sto znate o tome(lose i dobre strane)...

ko vec ima nek mi malo pojasni kako s eradi i to:D

svi imaju pirsing na pupku, a predlog je da ga stavljaš samo ako imaš lep ravan stomak
jer ne izgleda baš lepo na pojedinim devojkama.

inače loše strane su to što imaš rupu na stomaku pa bilo kakva infekcija može loše po tebe da se završi,
drugo što ceo proces deluje malo traumatično po onome šta su mi objašnjavali
a ne bih o tome jer nisam ni sama sigurna kako to izgleda.

uglavnom nisam za to jer mi deluje prostački kad vidim na pojedinim devojkama, zajedno sa pirsom na nosu.
a i svi kad buše, buše ili pupak ili nos.

Back