JABUCHILO
Domaćin
- Poruka
- 4.908
da. I Sanovnik i Aleksandar su ovde 100% u pravu.
Bundy? slusam pazljivo...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GDE JE NA RADOVANU ILI RATKU I U NJIHOVOM POLITCKOM DEJSTVOVANJU SIMBOL: PATRIOTIZMA ?prijatelju, manje sofistike - GDE JE NA RADOVANU ILI RATKU I U NJIHOVOM POLITCKOM DEJSTVOVANJU SIMBOL: NACIZMA? FASIZMA? koji se u zakonu pominju kao ono ka cemu se zakon primenjuje.
da. I Sanovnik i Aleksandar su ovde 100% u pravu.
На што или које време те асоцира ова опасна реченица како кажеш??[/B]
GDE JE NA RADOVANU ILI RATKU I U NJIHOVOM POLITCKOM DEJSTVOVANJU SIMBOL: PATRIOTIZMA ?
evo mozemo i ovako da postavimoa na stranu sto njihovo delovanje potpada pod taj clan 317. KZ , koji je bio i osnova za ovaj zakon , kao i jos nekih dela na samom kraju KZa
pa nema to veze sa anti EU demonstracijama dokle god se to ne kosi sa clanom 317. koji je osnova ovog zakona ,a ne kosi se ,nego se jasno kaze sta je tamo , mada sam naziv nije najsrecniji ,jer treba da obuhvati i ostale oblike sirenja rasne ,verske i etnicke netrpeljivosti , a ne samo ove dve konkretne ideologijeЗакон у опште не каже ништа против Нацизма и фашизма.
Проблем је што СВЕ ШТО ВЛАСТ ОЦЕНИ КАО ФАШИЗАМ ЈЕСТЕ ФАШИЗАМ!
Ако направим анти-ЕУ демонстрације, похапсиће ме као фашисту!
Овај закон даје власти одрешене руке да даје квалификације ко су фашисти!
Е, сада замисли закон са следећом дефиницијом
"Закон против издајника који забрањује свако штампање или чувањ материјала у којима се позива на издају националнихх интереса, забрањује окупљање група које шире поруке против националних инереса"
Закон је по тексту истоветни као и овај, а дао би мени могућност да ухапсим по свом нахођењу сваког демократу и бацим у тамницу.
Pa ovo nije bilo ni u vreme Slobodana Miloevića!Lično smatram da mi u Srbiji nemamo takve ekstremne neonacističke pokrete zbog kojih treba izglasati takve zakone.Oni su nacistima i fasistima proglasili org Dveri.Obraz,1389.što je van pameti jer sam ih posle te njihove kategorizacije propratila i videla sam da u njhovom radu nema nista fasističko,Zoran Krstić je bio jaki pametan,onaj mali Obradović takodje, zaista ne vidim nista fasisticko samo sto su Srpski dečaci.nacionalni stroj ili tako nekako e oni jesu i mislim da nemaju nista zajednicko sa Obrazom.Mozda se neki plase njih jer razmisljaju a i ide ovaj medjunarodni bal tj.parada pedera.Bolje spreciti nego leciti
pa nema to veze sa anti EU demonstracijama dokle god se to ne kosi sa clanom 317. koji je osnova ovog zakona ,a ne kosi se ,nego se jasno kaze sta je tamo , mada sam naziv nije najsrecniji ,jer treba da obuhvati i ostale oblike sirenja rasne ,verske i etnicke netrpeljivosti , a ne samo ove dve konkretne ideologije
mada sam naziv nije najsrecniji ,jer treba da obuhvati i ostale oblike sirenja rasne ,verske i etnicke netrpeljivosti , a ne samo ove dve konkretne ideologije
Ovim zakonom se sprečava organizovanje,okupljanje i delovanje raznih gardi,zborova i ostalih trovačkih organizacija koje samo niču i pravdaju svoja postojanja pod nazovi"patriotizam ili borba za Srpstvo"a u stvari rade na stvaranju nestabilnosti i huškanja u Srbiji.Previše je strog zakon,treba ih ostaviti bar kao registrovane organizacije da se vidi koji su to likovi koji propagiraju "lažnopatriotizam".
Забрањује се производња, умножавање, складиштење, презентација,
ширење или на било који други начин употреба симбола којима се врши
пропагирање или оправдање идеја, радњи и поступака лица оптужених или
осуђених пред Међународним кривичним Трибуналом
Члан 4.
Забрањује се производња, умножавање, складиштење, презентација,
ширење или на било који други начин употреба симбола којима се врши
пропагирање или оправдање идеја, радњи и поступака лица оптужених или
осуђених пред Међународним кривичним Трибуналом,
Шта ће бити са следбеницима њихових идеја ?
Кастрирање скалпером у смислу -одстрани оно чега се плашиш
Сви оптужени у Хагу криви су по
мишљењу предлагача закона наше нам државе.
Свака част - алал вера!
Мени све ово мириши на једнопартијски систем
Одстрани све оно што би угрозило
твој култ личности...
pa niko od nas nema problem sa zakonima protiv verske, etnicke ili rasne netrpeljivosti.
ali zato mi imamo problemCHINU sa namerom da se svaka vrsta netrpeljivosti, izrazena u formi pasivnog stava (sto nije doktrina vec prosto misljenje) UZ POMOC IDENTIFIKACIJE SA NACIZMOM I FASIZMOM cija zabrana vec odavno ima zakonsku osnovu - SVEDE NA ISTE I TIME KVALIFIKUJE KAO PREKRSAJ DO MOMENTA DOK PREKRSAJ NIJE NAPRAVLJEN.
tvoj primer - miting podrske Ratku ili Radovanu moze da bude kvalifikovan kao prekrsaj samo u odnosu na neki zakon koji bi odredio neku doktrinu i ideologiju iza te doktrine, zaim je kvalifikovao kao drustveno opasnu i na kraju odredio meru za takav prekrsaj - a takvog zakona nema. PREMA TOME, RACUNAJUCI NA TEBE KAO SVOG GLAVNOG GLASACA, OVAKVO MISLJENJE I TAKVA PODRSKA, KAO I MOZDA TVOJE PROTIVLJENJE SARADNJI SA RUSIJOM PO PITANJU ENERGETIKE (KADA TADIC DOBIJE LOVU, DODACE MOZDA OVDE I CLAN KOJI I TAKVE ISTUPE KARAKTERISE KAO NACISTICKE) - BICE KVALIFIKOVANI KROZ POJMOVE NACIZMA I FASIZMA, JER ONI VEC IMAJU ZAKONSKU OSNOVU. ZBOG TOGA, ALI I ZBOG TOGA STO SE RADI O TESKO OPREDELJIVIM I ISTORIJSKI DALEKIM OD DANASNJEG COVEKA POJMOVIMA, NARAVNO.
Тако је.ma yebesh ti te ne damo rakta likove
ovim zakonom je drzavnim organima dato pravo da bilo koje politichko mishljenje koje proglase nepodobnim okarakterishu ko fashizam i time zabrane i kazne onog ko ga propagira
to je diktatura ko za vreme broza
ma yebesh ti te ne damo rakta likove
ovim zakonom je drzavnim organima dato pravo da bilo koje politichko mishljenje koje proglase nepodobnim okarakterishu ko fashizam i time zabrane i kazne onog ko ga propagira
to je diktatura ko za vreme broza
pa na period koji nam tek predstoji..opasna je recenica jer se sa takvom recenicom moze strasno manipulisati i svasta porglasavati fasizmom..to ce onda gradjane skupo kostati u izrazavanju slobode govora i misljenja...nesto sto nije precizno definisano..sklono je zloupotrebi cije se posledice jednostavno ne mogu sagledati
nisam nesto ni obican glasac , a kamoli ne glavnia za ruse i energetiku me isto nije bas briga , a to sto ce mozda biti u zakonu potkaceni i oni koji propagiraju lik i delo optuzenih ili osudjenih za ratne zlocine vec krvarim , bas mi ih je zao nemas pojma koliko
![]()
Када би се неко нашао паметан да уведе закон против евро-талибана!
Да се ЕУ и НАТО законом забране!
Што се Хитлера тиче и свега у вези са њим - ту се потпуно слажем да треба забранити сваки облик глупирања и лудирања, ма да у самој неонацистичкој Немачкој исте такве групе чак организоване у политичке странке чујем освајају полако Швабију.
Али НИЈЕ овакав Закон предложен због њих - НЕГО ДА СЕ НА МАЛА ВРАТА УВЕДЕ ЖУТА ДИКТАТУРА... што се види из члана 5. и 6. - скандал над скандалима, па то ако прође у Парламенту стварно смо дно дна.
Ne, Srbija je bila dno dna do 5. oktobra, i to zahvaljujući tim gomnima koja ti pokušavaš da proturaš.Treba ovaj narod obrazovati, upristojiti, a maloumne marginalne grupacije kao što su obraz, 1389, nacionalni stroj itd. zabraniti, pa ako nastave sa svojim boleštinama, na robiju.Posle se više niko od tih junačina neće usuditi da pisne.