Пипци великог брата све дужи илити Законом против "фашизма и неонацизма"

Члан 6.
Презентацијом и на било који други начин ширењем из члана 2. и 3. овог
Закона сматра се и у базама података чињење доступним широком кругу
корисника симбола и обележја и пропагандног материјала из члана 2. овог
Закона.
Пропагандним материјалом, симболима и обележјима из претходног
става сматрају се нарочито: заставе, значке, ознаке, цртежи, графити, амблеми,
фонографски записи, музички састави, фотографије, пароле, униформе, или
делови униформи.

Фашистичким организацијама или удружењима из члана 2. овог закона
сматрају се оне организације или удружења које у својим статутарним или
програмским документима афирмишу или шире неонационалистичке,
фашистичке или националсоцијалистичке идеје и поступке.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bogami, neki avatari potpadaju pod (buduci) udar zakona

Члан 6.
Закона.
делови униформи.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:mrgreen::per:

Ма то је само покушај увођења диктатуре. Брзо ће се то њима разјаснити ...

Hoće, vrlo brzo.Onda kao ti i još neki neće moći da laprdaju šta im padne na pam...tintaru.

Poslednja izmena od moderatora:
Hoće, vrlo brzo.Onda nacističke dileje kao ti i još neki neće moći da laprdaju šta im padne na pam...tintaru.

ne znam bas za nojkica, ali rezimci vise lice na nacisticke dileje - kako lepo kazes, saradjuju sa nemcima, eu, nato, usa, slusaju bespogovorno i brane njihove interese u srbiji, a ne zastupaju srpske tamo

pa ti vidi

zamisljaj ti sta hoces

bio pre neki dan na forumu snimak iz prizrena kako nemacki vojnici lako i sa zadovoljstvom ubijaju dva gradjana srbije

e, mani pricu

Па одавно се тврди да је ова комунистичка власт у ствари нацистичка. Него, стани. Да те ја питам нешто. Шта ти мислиш, да ли би овим законом било забрањено истицање јеврејских симбола?

zamisljaj ti sta hoces

bio pre neki dan na forumu snimak iz prizrena kako nemacki vojnici lako i sa zadovoljstvom ubijaju dva gradjana srbije

e, mani pricu

A zašto su ih ubili? Koji je kontekst te priče i koji je validan link ka originalnom sadržaju?:mrgreen::per:
Pa slušaj, Srbi su tako na snimku ubijali nenaoružane Muslimane i Albance; sve se vraća.Eno, radujte se jer okajavate svoje grehe...kako napisa onaj debil zboraš na forumu pre neki dan: "Srb je Hristov! Raduje se smrti!"Eto ti, njih ubiše, ali su, što kažu obrazovci, sada u Nebeskoj Srbiji.:mrgreen:

Па одавно се тврди да је ова комунистичка власт у ствари нацистичка. Него, стани. Да те ја питам нешто. Шта ти мислиш, да ли би овим законом било забрањено истицање јеврејских симбола?

stvarno nisam upoznat sa sustinom zakona, ni zasto se donosi

ja sam mislio da je to nacisticko odavno zabranjeno i prevazidjeno

A zašto su ih ubili? Koji je kontekst te priče i koji je validan link ka originalnom sadržaju?:mrgreen::per:
Pa slušaj, Srbi su tako na snimku ubijali nenaoružane Muslimane i Albance; sve se vraća.Eno, radujte se jer okajavate svoje grehe...kako napisa onaj debil zboraš na forumu pre neki dan: "Srb je Hristov! Raduje se smrti!"Eto ti, njih ubiše, ali su, što kažu obrazovci, sada u Nebeskoj Srbiji.:mrgreen:

kako ovo da ti fino kazem

ne mislim da ista mogu da napisem da ti udje u glavu, ne zavaravam se

ti navijaj za svoje, ja cu za svoje

R U C AAAAA K

stvarno nisam upoznat sa sustinom zakona, ni zasto se donosi

ja sam mislio da je to nacisticko odavno zabranjeno i prevazidjeno

Ма ... тај закон би требало да забрани ултрадесничарске организације, колико сам ја схватио. Само не знам које, јер такве не постоје у Србији :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ма ... тај закон би требало да забрани ултрадесничарске организације, колико сам ја схватио. Само не знам које, јер такве не постоје у Србији :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

1,Obraz debilana
2.1389 ludaci
3.SNP Miletić kreteni
4.Nomokanon jurodivi
5.Maloumni ćelavci: nacionalni stroj, rasonalisti, blood&honour

ima i onih fantomskih neregistrovanih: srpski isnovi, srpski vuci, itd.

Pa da ne zastupaju i da Leon Koen svojevremeno nije učinio za Kosmet i Srbiju više nego sva bulumenta patrijotske gamadi dosad, ti ne bi imao šta ni da se pitaš o Srbiji.Kojoj Srbiji?
Е па видиш, тај Леон Којен јесте прави патриота и чим је видео с ким у дс-у има посла, лепо се паметно и културно човек дистанцирао.
Успут, није само он радио, већ је радио са још неким људима из дсс-а.

Али замисли, са омрзнутим ти Коштуњавим ипак сарађује.:eek:

Што ли?:roll:

Е па видиш, тај Леон Којен јесте прави патриота и чим је видео с ким у дс-у има посла, лепо се паметно и културно човек дистанцирао.
Успут, није само он радио, већ је радио са још неким људима из дсс-а.

Али замисли, са омрзнутим ти Коштуњавим ипак сарађује.:eek:

Што ли?:roll:

VIše ne, a povukao se iz drugih razloga.Znam.

nacista ili onih koji tako deluju ima svega nekoliko (desetina) i za divno cudo svaki put kada naprave `nesto` to ide u prilog eunato javnosti - eto kakvi su srbi

takodje svaki put kada rezimu zatreba nacisti naprave incidente u vojvodini, pa lepo posluze za homogenizaciju antisrpskog raspolozenja u ap

da skratim, nacisti su produzena ruka eunato

nacista ili onih koji tako deluju ima svega nekoliko (desetina) i za divno cudo svaki put kada naprave `nesto` to ide u prilog eunato javnosti - eto kakvi su srbi

takodje svaki put kada rezimu zatreba nacisti naprave incidente u vojvodini, pa lepo posluze za homogenizaciju antisrpskog raspolozenja u ap

da skratim, nacisti su produzena ruka eunato

Слажем се. Али е они нацисти на које мисли грешни АДСЛ, него нацисти из редова комунистичке власти.

Ma dokle vise? Aj bre smorio si gmazu debeli... Kad procitam bilo koji clanak o njemu odmah mi skoci pritisak! Sve je zabranjeno,zabranjeno je biti Srbin,nacionalista,pravoslavac pa sta je dozvoljeno koju pm? Da budes *****,lezbejka,satanista,separatista... Svaka organizacija koja nema veze sa nacizmom i fasizmom a koja se zalaze za Srbe je nacisticka,a one koje su za separaciju nekih delova nase teritorije su legalne? Pa sta misle da je neko idiot? Hoce od nas da naprave glupe Amerikance i poslusne robove,mi smo vec zrtva globalizacije i zato smo bili gazeni 99 od NATO pakta... E znas kad ces ih unistiti? Nikad! Preci ce samo u ilegalu i dok god bude imalo ljudi koji imaju sa cime da razmisljaju organizacije ce postojati i dobijace nove clanove!

Ma dokle vise? Aj bre smorio si gmazu debeli... Kad procitam bilo koji clanak o njemu odmah mi skoci pritisak! Sve je zabranjeno,zabranjeno je biti Srbin,nacionalista,pravoslavac pa sta je dozvoljeno koju pm? Da budes *****,lezbejka,satanista,separatista... Svaka organizacija koja nema veze sa nacizmom i fasizmom a koja se zalaze za Srbe je nacisticka,a one koje su za separaciju nekih delova nase teritorije su legalne? Pa sta misle da je neko idiot? Hoce od nas da naprave glupe Amerikance i poslusne robove,mi smo vec zrtva globalizacije i zato smo bili gazeni 99 od NATO pakta... E znas kad ces ih unistiti? Nikad! Preci ce samo u ilegalu i dok god bude imalo ljudi koji imaju sa cime da razmisljaju organizacije ce postojati i dobijace nove clanove!

Glupi Amerikanci?

Šta reći za Srbiju, zemlju u kojoj 50% stanovništva nikad nije pročitalo nijednu knjigu?
U kojoj je 63% stanovništva funkcionalno nepismeno?
U kojoj je 3/B] stanovništva potpuno nepismeno?

Poslednja izmena:
Члан 6.
Закона.
делови униформи.

E super sad po ovom novom zakonu necu smeti da nosim maskirne pantalone,cizme ni fajerku! Ma ekstra!

Back