PIONEER DVD/RW, DVR-110D --- PROBLEM!

polarnimeda

Iskusan
Poruka
5.246
Pomenuti rezac kupljen je juce i zbog problema koji su i u radnji ustanovili, zamenjen istim- koji ima isti problem!! Ne moze da reze nista na srebrnim verbatim DVD diskovima!! Sve ostalo radi, ali autoplay jednostavno ne konstatuje ni jedan jedini srebrni verbatim disk!? Ne znam da li rade drugi, ali i ako rade- ovo nije bas normalno??

Ja sam pazario pre 2-3 meseca isto Pioneer 110D i imam slican problem od tada. Sve mogu da rezem al Verbatim DVD (i to samo jednu posebnu vrstu i to -R, znam je napamet po izgledu i vise je ne kupujem) nece da reze! Krene da ga reze i odma prijavi nekakav error i sj... disk! Mrzelo me da ga vracam i menjam za drugi jer sve ostale dvd-ove reze ok!

Jel zna neko zbog cega je ovo ili???

Skinuo sam najnoviji FW, ali mi to nije resilo prob., kao ni novi kabl za dvd- mada nije moglo da skodi. Windows i dalje ne reaguje na ubaceni prazan dvd, ali ga NOVI NERO reze kako treba!!!! Imao sam raniju verziju Nero-ove 6ice, a problem mi je sredio Nero 6.6.0.6! Sada reze i na verbatim i na princo (na koji isto nije hteo)!

Back